Zolang de EU bestaat zit het communitarisme in uw huiskamer

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Zolang er een of meerdere Nederlandse of Belgische politici in het antidemocratische EU-parlement zitten zullen zij er blijven voor zorgen dat het communitarisme door uw strot wordt geramd.

België en Nederland moeten dus net als het Verenigd Koninkrijk uit de EU stappen. Dat is de enige manier om geweldloos een einde te brengen aan de medische dictatuur, op korte termijn, en om geweldloos een einde te brengen aan het communitarisme in Europa, op lange termijn.

In tijden van oorlog, zoals deze tijden, moeten de vijanden bij naam worden genoemd (Belgische EU-leden, Nederlandse EU-leden) en moeten zij worden verwijderd uit de maatschappij.

In tijden van oorlog strijdt men tegen de bezetters, de onderdrukkers en hun collaborateurs. Die hebben momenteel hun kantoren en hoofdkwartier in Brussel.

Het ganse onderdrukkingsmechanisme dat we sinds 11 maart 2020 kennen is gebaseerd op het communitarisme. Een politiek geloof, een religie, dat eenzijdig antidemocratische en anticonstitutionele verdragen afdwingt, bij voorkeur ten koste van nationale grondwetten en grondrechten.

Op de reguliere pers en de huidige politici moeten we niet rekenen dus is het aan de vrije of alternatieve pers om de bevolking te informeren over de vijanden en de collaborateurs. Het is aan de vrije pers om de bevolking te informeren over de oorlogscampagnes van de communitaristen in Brussel.

Het is nu de plicht van de vrije pers om het communitarisme te bestuderen en daarover te publiceren, om vervolgens de bezetters te kunnen verdrijven en om zo onze twee landen te bevrijden.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.