Chaos is het communitaristisch plan. Gestructureerd, anticommunitaristisch verzet is de enige oplossing.

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Tijdens Event 201 in oktober 2019 simuleerden het Wereld Economisch Forum, het Johns Hopkins Center for Health Security en de Bill & Melinda Gates Foundation het exacte scenario dat zich sinds 11 maart 2020 wereldwijd afspeelt.

Het is dus geweten hoe bepaalde bevolkingsgroepen reageren op een steeds toenemende tirannieke druk vanuit overheden. De chaos die daardoor ontstaat wordt dus sinds 11 maart 2020 geanticipeerd.

Wat men niet anticipeert, en wat men toen niet heeft gesimuleerd, is een sterk gestructureerd verzet. Een verzet dat op grondwettelijke en democratische wijze de dictaturen van vandaag verwijdert.

Men rekent onder andere op grote en aanhoudende protesten die schreeuwen om ‘vrijheid’, zonder dat de betogers zelf een volledig uitgewerkt plan op tafel kunnen leggen om enerzijds die vrijheid te herstellen en om anderzijds de medische tirannieën uit hun macht te ontheffen.

De communitaristische agenda, inclusief het gedeelte “Community 2020”, is daarbij de finale synthese die reeds in de jaren 1980 werd op papier gezet door onder andere het Communitarian Network van Amitai Etzioni.

Het feit dat de meeste mensen nog nooit over communitarisme of Etzioni hebben gehoord is omdat we te maken hebben met een geheime oorlog die reeds decennia wordt gevoerd.

Om die oorlog te kunnen winnen is het dus van essentieel belang dat de communitaristische agenda en de uitvoerders ervan gekend zijn door op zijn minst de betogers zelf die strijden voor hun vrijheid.

Het is dus niet voldoende om te betogen in de straten. Zij die betogen moeten zelf ook een plan op tafel leggen dat de communitaristische agenda compleet onderuit haalt. En dat kan enkel wanneer zij die betogen voldoende kennis hebben over het communitarisme en de agenda die ons nu wordt opgedrongen.

Van vaccinatiepaspoorten en CO2-kredietkaarten tot de invoer van 5G en 6G-technologie in het dagelijks leven en in oorlogsgebieden. De onderliggende doctrine is in feite een nieuw politiek geloof, een nieuwe religie: communitarisme.

Het gestructureerde verzet waar onze samenleving nood aan heeft is dus per definitie een anticommunitaristisch verzet dat door midel van onder andere nationale grondwetten strijd tegen de EU en de VN, gezien die twee organisaties, of systemen, centraal staan bij het uitvoeren van de communitaristische agenda wereldwijd.

Gezien ook in de Nederlandstalige nieuws- en informatiewereld na 19 maanden nog steeds veel te weinig kennis over het communitarisme wordt gedeeld zullen we ons bij VNO voortaan voornamelijk richten op het informeren van de bevolking over het communitarisme.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.