Grote cyberoorlog in 2025 volgens Pentagon-adviseur

Lewis Shepherd, Pentagon-adviseur
Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Vorig jaar tijdens het 14e Cybersecurity Forum in Parijs waren onder andere de Frans-Israëlische Kamer van Koophandel-voorzitter Henri Cukierman, Nadav Zafrir, voormalig commandant van Israëls militaire inlichtingeneenheid Unit 8200, Maurice Levy, de voorzitter van de raad van bestuur en voormalig voorzitter van de Publicis Groupe en Bilderberg-lid, Doron Bergerbest-Eilon, voormalig hooggeplaatste commandant van het Israëlische Veiligheidsagentschap, Zori Kor, een andere voormalige officier van het Israëlische Veiligheidsagentschap, Esti Peshin, de general manager van de cybereenheid van Israel Aerospace Industries en Lewis Shepherd, Pentagon-adviseur, aanwezig.

Het forum werd vorig jaar georganiseerd om de toekomst van het internet en cyberveiligheid te bespreken.

Van alle sprekers was Shepherd, de Pentagon-adviseur, de meest bizarre. Althans wanneer het zijn woorden betreft.

“Er zal in 2025 een overvloed aan kwaadaardige aanvallen zijn met nieuwe technologie door statelijke en niet-statelijke actoren. Ook Rusland en China zullen onder vuur komen te liggen. Het zal een constant vuur van informatie-aanvallen zijn.” – Lewis Shepherd

Niemand kan natuurlijk de toekomst voorspellen, tenzij die toekomst wordt gepland.

Waarom anders zei Shepherd dat er in  2025 een cyberoorlog zal zijn? Waarom niet in 2024 of 2029? Omdat die cyberoorlog al bijna volledig werd gepland.

Vandaar dat de reguliere pers sinds vorig jaar werd opgedragen om zoveel mogelijk artikels en video’s te publiceren over een komende reeks grootschalige cyberaanvallen die ook ziekenhuizen, overheden, distributie en zelfs het internet zouden kunnen lam leggen.

Gezien de andere aanwezigen en sprekers wordt dat plan op een hoog niveau voorbereid. Dat kan ook niet anders wanneer we naar de doelstellingen kijken van de geplande cyberoorlog. Het verder centraliseren van de economie, het sociale leven en het internet.

De communitaristen kennen blijkbaar geen grenzen voor hun beoogde overname van de wereld, waarbij voornamelijk de Israëlische overheid en zakkenwereld hoofdrollen spelen.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.