Communitaristische volksvertegenwoordiger wil maximum 3 kinderen per gezin in Pennsylvania, $10.000 beloning voor verklikkers

Christopher M. Rabb, volksvertegenwoordiger (Democratische Partij), Pennsylvania
Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Dat het communitarisme aan een stevige opmars bezig is sinds 11 maart 2020 is niets nieuw voor zij die zich bewust zijn van wat er rondom hun gebeurt, we hebben immers de medische tirannie en testmaatschappij eraan te danken.

Nu dat de communitaristen, wereldwijd, aanvoelen dat een groot deel van de bevolking blijkbaar heel gemakkelijk meegaat in hun gedachtegoed zien ze geen reden meer om nog langer te wachten met hun volledige agenda op tafel te leggen. Een agenda die ze decennialang geheim hebben proberen houden.

Zaterdag stuurden ze in Pennsylvania een van hun ‘comrades’ op pad, Democratische volksvertegenwoordiger Christopher M. Rabb, met de volgende boodschap.

Veel te lang heeft het publieke debat over abortus, anticonceptie en aanverwante reproductieve zaken de overheid in het centrum geduwd van beperkingen op de lichamelijke autonomie van vrouwen en meisjes.

Zelden is er een zinvol dialoog over openbaar beleid gericht op de persoonlijke verantwoordelijkheid van cisgender mannen [wiens genderidentiteit overeenkomt met het geboortegeslacht] op dit gebied.

De rechten van cisgender mannen hebben altijd voorop gestaan ​​in onze samenleving met weinig aandacht voor hun verantwoordelijkheid als inseminatoren om hun gedrag te veranderen in het belang van hun partners, families en de samenleving als geheel.

Terwijl we op weg zijn naar een climax van dit verhitte discours over deze delicate kwestie, moeten we samenkomen om het met chirurgische precisie aan te pakken. We moeten ons er ook toe verbinden het sociale weefsel te herstellen dat door bitterheid wordt verscheurd.

Om de volksgezondheidsresultaten te verbeteren en zoete gerechtigheid in onze huishoudens en slaapkamers te brengen, moeten we onze liefde voor individuele vrijheid verpakken in de morele verplichting van grotere persoonlijke verantwoordelijkheid en de essentiële rol van mannen bij de voortplanting erkennen.

Daarom zal ik wetgeving voorleggen die alle inseminatoren verplicht om binnen 6 weken na het krijgen van hun derde kind of 40e verjaardag een vasectomie [sterilisatie] te ondergaan, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

Verder zal deze wetgeving de inwoners van Pennsylvania in staat stellen civiele stappen te ondernemen voor ongewenste zwangerschappen tegen inseminatoren die ten onrechte een kind met hen verwekken.

Deze wetgeving zal Pennsylvanians ook machtigen om deze nieuwe wet af te dwingen door een beloning van $10.000 uit te loven voor het melden aan de juiste autoriteiten van die overtreders die zich niet aan dit statuut hebben gehouden binnen de toegewezen termijn.

Zolang staatswetgevers de reproductieve rechten van cis-vrouwen, transmannen en niet-binaire mensen blijven beperken, zouden er wetten moeten zijn die de verantwoordelijkheid aanpakken van mannen die hen bevruchten. Dus, mijn wetsvoorstel zal ook “onrechtmatige conceptie” codificeren om op te nemen wanneer een persoon nalatigheid heeft aangetoond bij het voorkomen van conceptie tijdens geslachtsgemeenschap.

Wat goed is voor de gans, is goed voor de gander [de gent]!

In de geest van dit populaire axioma moedig ik mijn collega’s aan om een ​​kijkje te nemen in dit aanstaande wetsvoorstel dat een einde wil maken aan deze flagrante gender-dubbele standaard in het voordeel van alle individuen, onze families en ons geweldige gemenebest.

Hoewel het wetsvoorstel momenteel nog ver van goedgekeurd is, is de toon weer maar eens gezet.

De communitaristen doen na decennia nu stapsgewijs hun maskers af en dragen enkel nog mondkapjes. En mannen… die zijn in hun ogen niets meer dan “inseminatoren.”

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.