Wikileaks en Anonymous? Na bijna 2 jaar nog steeds geen ‘COVID-leaks’!

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Vooral in tijden van democideregimes, gifvaccins, gentherapieproducten die geheime ingrediënten bevatten en het communitaristische gedachtegoed waarbij mensen worden gezien als hackbare dieren” die geen ziel hebben, zou men moeten kunnen rekenen op (anonieme) hackers die, in dienst van de bevolking, de verborgen documenten en geheime communicatie van de (COVID-)dictaturen bloot leggen.

Maar na bijna twee jaar hebben we nog niets gehoord of gezien van Anonymous, het hackerscollectief, noch van Wikileaks.

Niemand bij Anonymous en Wikileaks lijkt interesse te hebben om een einde te maken aan de medische tirannie die sinds 11 maart 2020 de wereld in een dodelijke wurggreep houdt.

Maar dat hoeft eigenlijk niet te verbazen want bij Wikileaks en Anonymous was het zich nooit te doen om de wereld meer vrij te maken. In tegendeel.

Van Wikileaks is het geweten dat het grotendeels een operatie is van de Israëlische inlichtingendiensten. Mogelijk zelfs in samenwerking met Wikistrat, het Israëlische bedrijf dat zich naar eigen zeggen specialiseert in “crowdsourcing.”

Van Anonymous weten we dat Amerikaanse inlichtingendiensten en de FBI de naam graag gebruiken om vijandige interesses het leven zuur te maken. Behalve dan die ene keer toen die Amerikaanse diensten de Anonymous-naam gebruikten om Zuid-Amerikaanse cocaïnebazen bang te proberen maken. Die actie werd binnen 48 uren opgevolgd door een waarschuwing van diezelfde cocaïnebazen, waarbij ze lieten weten dat ze de namen en adressen hadden van de agenten die tijdens de actie werkten in opdracht van diezelfde inlichtingendiensten.

Gezien Israël het open laboratorium is voor de COVID-vaccins en de COVID-gentherapieën, maar ook de thuisbasis is van Naftali Bennett zijn project Omega, is het niet verwonderlijk dat men Wikileaks of Anonymous niet inschakelt om de waarheden te komen verkondigen.

Wikileaks heeft immers zijn eigen zoekmachine op Google, dus veel moest er nooit verwacht worden van het ‘undergound’ Wikilekas-project. Bovendien zegt de lijst met mainstream Wikileaks-partners ook genoeg, op zich.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.