Victoria, Australië: 95% van ‘COVID’-patiënten in ziekenhuizen is “gevaccineerd”

Martin Foley, Minister van Gezondheid in Victoria, Australië
Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Tijdens een persconferentie, dinsdag, meldde de Minister van Gezondheid voor de Australische deelstaat Victoria, Martin Foley, dat er in de ziekenhuizen van de deelstaat op dat moment 375 ‘COVID’-patiënten werden verzorgd. Er wonen zo’n 6,7 miljoen mensen in Victoria.

Van die 375 patiënten was, volgens Foley, “78% gevaccineerd” en “17%” was “gedeeltelijk gevaccineerd.” Gedeeltelijk gevaccineerd verwijst naar zij die nog een tweede (derde, vierde,..??) ‘COVID-vaccinatie’ zouden moeten krijgen.

Met andere woorden: 95% van de naar verluidt 375 ‘COVID’-patiënten werd reeds ‘gevaccineerd’, of kreeg reeds een COVID-gentherapie toegediend. Of zo’n 356 mensen. De overige, 5%, van de ‘COVID’-patiënten, zo’n 19 mensen, zouden geen COVID-spuit hebben gekregen vóór zij in een van de ziekenhuizen in Victoria terecht kwamen.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.