Mark Rutte zijn 20 minuten leugens en walgelijke onzin bij de VN

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

De speech van Mark Rutte getuigde van weinig of geen inspiratie. De speech was zowat volledig dezelfde als die van Alexander De Croo, de leider van het democideregime in België: COVID-19, klimaatverandering en Afghanistan.

Rutte, als demissionaire leider van het democidekabinet in Nederland, sprak in naam van de koning. Niet in naam van de Nederlandse bevolking.

Net zoals De Croo, is Rutte er van overtuigd dat de klimaatverandering de schuld is van de mens. Daar gaf hij echter geen bewijs voor.

De bosbranden en overstromingen deze zomer waren volgens hem de schuld van ons allen, maar dat het merendeel van die bosbranden eigenlijk brandstichting waren en dat de schade door de overstromingen in o.a. België te wijten zijn aan manipulatie en zelfs sabotage van informatie, daar sprak zielige Rutte niet over.

Ook over het feit dat de Afghanistan-situatie een rechtstreeks resultaat is van de conferentie van het Jonathan Instituut in 1979, wilde Rutte het niet hebben.

Net als De Croo opteerde hij om de aanwezigen in New York te bestoken met gescripte propaganda.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.