Natuurlijke immuniteit “bestaat niet” zegt Amerikaanse hoogleraar klinische geneeskunde

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Naar verluidt werd ondertussen maar (of al) 33% van de wereldbevolking een of meerdere COVID-spuiten toegediend, of bij zo’n 2,55 miljard mensen. Onaanvaardbaar, vindt men bij het Ministerie van de Waarheid, waar men voor de wereldbevolking een ‘vaccinatiegraad’ van 100% wil zien.

Maar de groeiende groep COVID-vaccinsceptici, die wereldwijd vertegenwoordigd is, blijft de plannen van het Ministerie dwarsbomen. Daarom werd er bij het Ministerie beslist om het over een compleet andere boeg te gooien.

Om de lastige complotdenkers het leven zuur te maken, en om de resterende vaccintwijfelaars te proberen overhalen, stuurt het Ministerie nu Carl J. Fichtenbaum, hoogleraar klinische geneeskunde aan de Universiteit van Cincinnati, op pad met een heel bijzondere opdracht.

Fichtenbaum moet het nieuws over een nieuwe doorbraak in biologie en de geneeskunde, die stelt dat natuurlijke immuniteit niet bestaat, verkondigen bij de ongelovige ‘covidioten’ onder ons.

There’s no such thing as natural immunity” (“Er bestaat niet zoiets als natuurlijke immuniteit“)

Zijn eerste afspraak was met Vice Magazine. Tijdens zijn interview met Vice’s Caitlin Flynn stelde hij het schaamteloos zo:

De mentaliteit aannemen dat je OK zult zijn en dat een soort natuurlijke, aangeboren immuniteit je zal beschermen [tegen SARS-CoV-2 en COVID-19], daarmee draag je niet jouw steentje bij om jezelf of anderen te beschermen. Je krijgt de voordelen van andere mensen die het vaccin wel krijgen en je maakt misbruik van die anderen.

Hoewel het waar is dat veel jonge, gezonde mensen tot nu toe een infectie hebben vermeden of slechts een mild geval van COVID hebben gehad, laat de Vice-journalist weten, Fichtenbaum benadrukte dat “het niet is omdat hun lichaam een soort van verbazingwekkende immuniteit heeft die beter is dan die van alle anderen en het is niet omdat ze gewoon niet in contact komen met het virus. Ze hebben gewoon geluk gehad.

Snappen jullie het nu, irritante wappies!? Jullie hebben gewoon geluk gehad als jullie niet zijn overleden aan COVID-19. Jullie immuunsysteem heeft daar niets mee te maken want dat bestaat niet eens.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.