Universiteit Utrecht (1989): Vaccin tegen coronavirus kan geheel nieuw virus veroorzaken

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

In 1989 publiceerde het Agrarisch Dagblad een artikel met als titel “Vaccin tegen coronavirus veroorzaakt nieuwe ziekten.” Onderzoekers van de Universiteit Utrecht zouden toen tot die conclusie zijn gekomen na het coronavaccin voor kippen te hebben onderzocht.

In het artikel (onderaan) schreef men toen dat het vaccin zelf zorgde voor een nieuw coronavirus, een variant: “De bron voor het nieuwe virus blijkt nu echter in het vaccin zelf te zitten. En dat heeft grote gevolgen.

Sinds vorig jaar proberen “onafhankelijke fact checkers” het artikel te herleiden tot “niet relevant,” maar de huidige COVID-vaccins en COVID-gentherapieproducten bewijzen dat de “fact checkers” er ver naast zitten met hun alternatieve feiten en alternatieve waarheden.

Hoe meer en hoe sneller de COVID-spuiten worden toegediend, hoe sneller er zich nieuwe varianten ontwikkelen. We hoeven maar naar de situatie in Israël te kijken hoe dat precies werkt. Hoe meer men de COVID-spuit toedient, hoe minder de ‘gevaccineerden’ “beschermd” zijn.

NPR liet in februari weten dat COVID-vaccins wel degelijk kunnen bijdragen tot het ontstaan van nieuwe SARS-CoV-2-mutaties. In 1989 kwamen de onderzoekers van de Universiteit Utrecht tot een gelijkaardige conclusie voor het coronavaccin voor kippen: “na twee tot drie jaar moet je weer een nieuw vaccin maken.

Dat was toen, toen het “spike eiwit” van het virus (waarschijnlijk) niet opzettelijk in een lab werd gemodificeerd door Amerikaanse en Chinese wetenschappers in Wuhan. En toen de Universiteit van British Columbia in Canada de lipide nanodeeltjes voor de mRNA-technologie van vandaag nog niet had ontwikkeld.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.