Grondwettelijk Forum voor Noodbestuur (België): “Stel uzelf kandidaat en laat de bevolking weten hoe u de noodtoestand wil aanpakken”

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

GFVN/FCGU Een week geleden werd het Grondwettelijk Forum voor Noodbestuur opgericht. Ondertussen werden er 20 kandidaturen ingediend of voorgesteld voor het noodbestuur. Er werd ondertussen reeds meer dan 3.000 keer gestemd op voorgestelde kandidaten.

Gelet op de huidige situatie, een situatie die zich nooit eerder voordeed in het land, is ieder z’n aandacht en inbreng vereist om deze noodtoestand te beëindigen.

Het samenstellen van het beoogde noodbestuur en het uitwerken en uitvoeren van de agenda van het noodbestuur gebeuren binnen een democratisch proces. Dit wil zeggen dat iedereen kan deelnemen. Als u 18 jaar of ouder bent kan u ook uzelf voorstellen als kandidaat voor het noodbestuur.

Laat het Grondwettelijk Forum voor Noodbestuur weten hoe u, door middel van het beoogde noodbestuur, wil meewerken om het land uit deze noodtoestand te halen.

Eens uw kandidatuur vermeld staat op de GFVN-website, laat van u horen in uw omgeving en binnen uw netwerken op sociale media.

Laat iedereen weten, door middel van videoberichten, emails en posts, hoe u de voorgestelde agenda van het noodbestuur wil helpen realiseren, of waar die agenda volgens u ook aandacht moet voor hebben.

Laat de mensen rondom u weten wat de huidige noodtoestand juist inhoudt en hoe en waarom we die kunnen beëindigen.

Help het GFVN bij het informeren en oproepen van de bevolking. Gebruik daarvoor de teksten op de website van het GFVN, maar ook de verslagen van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie COVID-19 (BOC-19/CEC-19) en uw eigen onderzoeken, besluiten en inzichten.

Het GFVN is geen politieke partij, het is een burgerinitiatief dat ver over alle partijgrenzen en zelfs religieuze grenzen heen gaat. U kan dus nagenoeg iedereen erbij betrekken, op een democratische wijze.

Start vandaag nog want de noodtoestand blijft om zich heen grijpen als we het samen geen halt toeroepen.

 

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.