Grondwettelijk Forum voor Noodbestuur (België): “Een regering die vacciningrediënten geheim houdt kan men niet vertrouwen”

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

GFVN/FCGU – Vandaag publiceerde de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie COVID-19 (BOC-19/CEC-19) een nieuw verslag waarin duidelijk wordt gemaakt dat Pfizer-BioNTech een bepaald ingrediënt, of een bepaalde samenstelling, in het COVID-gentherapieproduct (COVID-‘vaccin’), dat het bedrijf ook in België produceert en verdeelt, geheim wordt gehouden.

In verschillende berichten in de pers en op sociale media wordt beweerd dat dit geheime ingrediënt eigenlijk gewoon “water” is. Dat is natuurlijk compleet ongeloofwaardig. Waarom zou men “water” als ingrediënt willen geheim houden? Er is duidelijk meer aan de hand.

Het feit dat de federale regering geen duidelijke communicatie richt aan de bevolking over de COVID-‘vaccins’ en de COVID-gentherapieproducten in het algemeen, maar ook niet over de schadelijke bijwerkingen op korte en lange termijn, getuigt van weinig of geen respect voor de volksgezondheid.

Een regering die meehelpt vacciningrediënten geheim te houden, en die weigert zich te verantwoorden voor de duizenden dodelijke lockdownslachtoffers, kan men niet vertrouwen.

Het Grondwettelijk Forum voor Noodbestuur roept de bevolking op om dit Forum bij te staan teneinde de federale regering zo snel mogelijk uit haar macht te ontheffen.

Geheimzinnigheid tijdens een vaccinatiecampagne die het land nog steeds ten onrechte in een wurggreep heeft kan niet worden verantwoord. Noch kan het worden verantwoord dat we tot in 2024 (mogelijk later) met het De Croo-regime zouden verder doen, als vertegenwoordiger van de bevolking en het land.

Er moet worden overgegaan tot het samenstellen van een noodbestuur zodat het wanbeleid en de schade kunnen worden gestopt.

 

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.