Het Laatste (Nep)Nieuws: “Twee op de drie Belgen vóór verplichte vaccinatie”

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Gisteren publiceerde de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws (HLN) een artikel waarin de krant beweert dat een grote meerderheid van de Belgen voorstander is van verplichte COVID-‘vaccins’. De resultaten zouden komen uit een enquête van RTL INFO en de krant Le Soir.

De bevraging werd tussen 7 en 14 september uitgevoerd door het gespecialiseerde marktonderzoekbedrijf Ipsos bij een representatief staal van de bevolking. Vlamingen tonen zich de grootste fans van het vaccin: 69 procent is voor een verplichte vaccinatie,beweerde de krant.

Een poll door HLN zelf, onder datzelfde artikel, geeft echter een compleet ander beeld. Daaruit blijkt dat momenteel 85% van de HLN-lezers tegen een verplichte “vaccinatie voor coronavirus” is (zo’n vaccinatie zou trouwens tegen het virus moeten zijn, niet vóór).

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.