Australië: Vakbondprotest tegen verplichte COVID-‘vaccinatie’ loopt volledig uit de hand

Kantoor van de Australische vakbond CFMEU in Melbourne, Victoria
Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

In Melbourne, in de Australische staat Victoria, is een vakbondprotest tegen verplichte COVID-‘vaccinatie’ uitgedraaid op geweld en schade aan het kantoor van de CFMEU, een vakbond voor bouwvakkers.

De vakbondsleden kwamen naar het vakbondkantoor in Melbourne om hun ongenoegen te uiten tegen de leiding van de vakbond die, volgens de bouwvakkers, de rechten van de leden niet verdedigt.

De regering in Victoria verplicht de bouwvakkers om ten laatste tegen vrijdag een eerste ‘COVID-vaccin’ te nemen. Volgens de vakbondsleden is dat in strijd met hun vrijheid van keuze en de vakbondsleiding zou daarbij de kant van de regering kiezen.

Een toespraak door de pro-COVID-vaccinatie voorzitter van de vakbond, John Setka, zorgde ervoor dat de honderden betogers door het lint gingen.

Als gevolg van de uit de hand gelopen betoging besliste de regering om de bouwsector in de staat voor twee weken stil te leggen.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.