De illusie van “vrijheid” in discotheek Versuz, terwijl de De Croo-dictatuur oorlog voert tegen het volk.

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

De 1.500 aanwezigen in de Hasseltse discotheek Versuz en de reguliere pers die schrijven over het “testevent” van gisterenavond leven in een illusie. Ze hebben duidelijk geen enkel benul van de wereld en de oorlogssituatie om hun heen.

De eigenaar van de Versuz, Yves Smolders, Horeca Vlaanderen en de KU Leuven maakten van de heropening van de discotheek gebruik om uitgebreide testen te doen op de “luchtkwaliteit” binnen want ze “tasten in het duister,” lieten ze weten.

Ja, ze weten niet wat er zou kunnen gebeuren wanneer de bezoekers hun mondmaskers afdoen, eens ze hun “safe ticket” hebben laten zien aan de ingang. Wat een klucht!

Volgens de Vlaamse krant Het Laatste (Nep)Nieuws zei men in de Versuz: “Eindelijk! We hebben onze vrijheid terug.

Dat de bezoekers werden gedwongen om hun medische status vrij te geven, om een vaccinatiepaspoort op zak te hebben en dat ze hun handen moesten wassen met ontsmettingsgel was voor niemand daar een vorm van onvrijheid, van onderdukking of van medische tirannie.

Buiten de handgels en een coronapas of de uitslag van een sneltest, is er weinig veranderd voor de discotheekgangers.” Zo vatte Katrien Vaes van de VRT het testevent samen. Welke journalist, die ernstig wil worden genomen door het volk, schrijft nu zo’n onzin op een met belastinggeld betaalde nieuwswebsite?

Terwijl het in een illusie dansende Versuz-publiek zich vrij waande voor enkele uren gingen de leden van het democideregime van Alexander De Croo naarstig verder met het uitbouwen van hun medische dictatuur, die perfect zou moeten aansluiten bij de “grote herstart” van het Wereld Economisch Forum.

Dat de Versuz-dansers hun denkbeeldige vrijheid heel eventjes hebben teruggekregen van een bende moordenaars, die in 2020 duizenden mensen om het leven brachten met hun “lockdown” van 19 oktober, dat was blijkbaar niet van belang. Dat was voor hun blijkbaar een detail waar we het gewoon niet zullen over hebben.

Zij moesten ‘ongestoord’ kunnen dansen op een testevent dat een blauwdruk moet worden voor alle discotheken in de Belgische testmaatschappij na 1 oktober. Wanneer ook alle andere discotheken opnieuw de deuren “mogen” openen. “Mogen,” want het democideregime van De Croo heeft dat zo laten weten aan het illusionistenpubliek van de Versuz.

Ook dat er op 1 oktober 2020 een coup d’état werd gepleegd in het land kon de aanwezigen, Yves Smolders, Horeca Vlaanderen en de KU Leuven geen reet schelen! Nee, in plaats van de realiteit onder ogen te zien en de medische tirannie te boycotten beslisten ze samen om op de knieën te vallen voor führer De Croo en zijn dystopisch overheidsapparaat dat hij zich op ondemocratische wijze heeft toegeëigend.

Terwijl de aanwezigen dansend van de illusie genoten in Hasselt waren duizenden andere Belgen druk bezig met het verdedigen van het land, de bevolking, de grondwet en onze grondrechten.

Wij doen nu wat het Belgische leger zou moeten doen. Wij strijden tegen de vijanden, die zich op Belgisch grondgebied bevinden. Wij zullen ervoor zorgen dat er een einde komt aan dit democideregime, met of zonder de hulp of goedkeuring van zij die genoegen nemen met deze voorwaardelijke invrijheidstelling.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.