Noodtoestand: België heeft geen federale regering meer

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Gezien de wansmakelijke democidepropaganda van de reguliere pers in het land is het niet verwonderlijk dat de bevolking nu pas begint te ontdekken dat het land geen federale regering meer heeft.

Het groepje politici in Brussel dat de ministerposten heeft gekaapt op 1 oktober 2020 en dat zich letterlijk verstopt achter maskers is geen vertegenwoordiging van het Belgische volk.

Dat privilege zijn die politici kwijtgespeeld toen ze samen beslisten in oktober 2020 om nog maar eens duizenden mensen de dood in te jagen met de tweede “lockdown,” terwijl zij maar al te goed wisten wat de dodelijke gevolgen zouden zijn van lockdown 2.

Het feit dat deze groep zich ook heeft verlaagd tot het handelen in niet erkende en gevaarlijke gentherapieproducten, de zogenaamde “COVID-vaccins,” draagt absoluut niet bij tot het herstel van hun autoriteit. In tegendeel!

Het land wordt dus niet geleid, het wordt misleid.

Het land wordt niet bestuurd, het wordt de afgrond ingestuurd door de coup d’état-administratie van Alexander De Croo, de “young global leader” van het Wereld Economisch Forum.

De crisis die deze groep politici heeft veroorzaakt is ongezien in de geschiedenis van het land. De economische schade is niet te overzien en het menselijke leed is onaanvaardbaar.

België zit in een gevaarlijke en zelfs dodelijke noodtoestand. De meeste volksvertegenwoordigers in het federaal parlement staan erbij en kijken er naar, terwijl ze de De Croo-dictatuur bijstaan in het verloochenen van de Belgische grondwet en de Belgen hun grondrechten.

Het samenstellen van een noodbestuur op federaal niveau is nu de enige oplossing die ons nog resteert en het Grondwettelijk Forum voor Noodbestuur heeft daar gisteren het startschot voor gegeven.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.