Stel uzelf of iemand anders kandidaat voor het noodbestuur dat België moet gaan leiden tot na de vervroegde federale verkiezingen

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Vanaf vandaag kan u bij het Grondwettelijk Forum voor Noodbestuur (GFVN) uzelf of iemand anders voorstellen om deel te nemen in het noodbestuur dat het GFVN aan het samenstellen is.

“Zonder een federale regering met autoriteit, gezien de noodtoestand in het land, moet er worden overgegaan tot het samenstellen van een noodbestuur dat het land zal besturen tot wanneer er een nieuwe federale regering wordt samengesteld na de vervroegde federale verkiezingen.

Iedere Belg die minstens 18 jaar oud is kan zich kandidaat stellen om deel uit te maken van het beoogde noodbestuur, behalve zij die minister of staatssecretaris waren in de regering-Wilmès II en zij die minister of staatssecretaris zijn in de huidige regering-De Croo. Die ministers en staatssecretarissen hun rol in de lockdowndemocide van 2020 en de lopende COVID-vaccinatiecampagne wordt momenteel immers nog onderzocht.

Iedereen kan ook een kandidaat voorstellen. Om uzelf of iemand anders voor te stellen als kandidaat dient u contact op te nemen met dit Grondwettelijk Forum voor Noodbestuur.” – Grondwettelijk Forum voor Noodbestuur

Er zijn ondertussen 4 kandidaten die zich hebben gemeld of die werden voorgesteld door iemand anders.

De oproep van het GFVN volgt op een vorige oproep van het Forum om vervroegde verkiezingen te organiseren in België, mogelijk in 2022.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.