Mossad-agente Rita Katz verantwoordelijk voor bericht over terreurdreiging in Zuidoost-Azië

Rita Katz, Mossad-agente en eigenaar van SITE Intel Group.
Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Maandag stuurde het Japanse Ministerie van Buitenlandse Zaken een bericht naar de Japanse ambassades in de Filipijnen, Thailand, Singapore, Indonesië, Maleisië en Myanmar met daarin een waarschuwing voor mogelijke “zelfmoordterroristen” in een of meerdere van die landen.

In het bericht en in emails wou het Japanse ministerie niet zeggen wie of wat de bron was voor die waarschuwing.

Die bron was SITE Intel Group, dit werd ook bevestigd door Benar News.  SITE is eigendom van Rita Katz, een Mossad-agente die in het verleden nepvideo’s verspreidde over vermeende onthoofdingen door ISIS.

Nu de Amerikaans-Chinees-Israëlische COVID-campagne op zijn einde loopt, t.t.z. de meeste mensen zijn niet meer bang genoeg voor SARS-CoV-2, moet er een nieuwe dreiging gecreëerd worden: ‘nieuwe terroristen.’

Vandaar dat de situatie in Afghanistan is zoals ze is vandaag. De massa’s Amerikaanse wapens werden niet voor niets achtergelaten daar. Vandaar ook dat Naftali Bennett in Israël de valse indruk wil wekken dat een strenge controlemaatschappij echt nodig is, zogezegd.

Gezien de heel bittere confrontatie die Japan had met onder andere Israëlische inlichtingendiensten op 11 maart 2011, en tijdens de daaropvolgende dagen en maanden, lijkt de kans heel reëel dat het Japanse ministerie onder dwang het bericht van Rita Katz omzette in een bericht aan de Japanse ambassades in de Filipijnen, Thailand, Singapore, Indonesië, Maleisië en Myanmar.

Geen enkel van de zes landen is zelf immers op de hoogte van een vermeende, verhoogde terreurdreiging.

De ganse situatie is gebaseerd op manipulatie, waarin Rita Katz bewust deelneemt, en daar wordt zij goed voor betaald ook want de reguliere pers betaalt veel geld voor een SITE Intel-lidmaatschap.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.