Nazi-Duitsland voerde ook “gezondheidspas” in, COVID en WO2-vergelijking wel degelijk terecht

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Vorige week verweet de Nederlandse Tweede Kamer-voorzitter, Vera Bergkamp, Gideon van Meijeren dat hij de COVID-dictatuur vergeleek met de beginperiode van de Tweede Wereldoorlog. Zij en nagenoeg alle andere aanwezigen vonden die vergelijking niet gepast.

Nu blijkt dat niet alleen de censuur van toen en nu te vergelijken valt, ook de ‘gezondheidspaspoorten’ die regeringen momenteel willen invoeren kunnen terecht vergeleken worden met die van Nazi-Duitsland.

Minstens sinds 1937 werd er tijdens de Nazi-dictatuur gebruik gemaakt van een “gesundheitspaß” (gefundheitspaß) of een “pass sanitaire” zoals het Franse Macron-regime het momenteel noemt.

Net zoals de Nazi-dictatuur van toen komt de COVID-dictatuur van nu er niet in één keer. Onderdrukking en tirannie zoals deze worden stapsgewijs doorgevoerd. Tot op het punt dan men met z’n allen beseft dat het te laat is.

Bovendien werkt IBM, die ook met de Nazi’s samenwerkte om de bevolking de traceren, nu samen met Moderna om databanken aan te leggen waarin onder andere de ‘gevaccineerden’ worden getraceerd.

Laten we het deze keer NIET zover komen mensen!

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.