Voorbereidingen 9/11 begonnen in 1979, 11 maart 2020 is een volgende fase

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Jonathan Instituut

Van 2 tot 5 juli 1979 organiseerden Benjamin Netanyahu, de voormalige Premier van Israël, en zijn vader, Benzion Netanyahu, voormalig secretaris van Ze’ev Jabotinski (Jabotinsky) (stichter van revisionistisch zionisme) de Jeruzalem Conferentie over Terrorisme.

De conferentie werd geleid door het Jonathan Instituut dat werd opgericht door Benjamin Netanyahu ter nagedachtenis van zijn broer Yonatan Netayahu, die in 1976 overleed tijdens een militaire actie op de luchthaven van Entebbe in Oeganda.

Op 4 juli van dat jaar nam het Israëlische leger de luchthaven van Entebbe over nadat een week eerder daar een gijzelingssituatie was ontstaan. In het vliegtuig dat werd gekaapt zouden nog 106 passagiers zitten op het moment van de Israëlische militaire actie.

Hoewel wordt aangenomen dat Palestijnen verantwoordelijk waren voor de gijzeling waren het kapen van het vliegtuig en de gijzeling onderdeel van een veel complexere situatie. Ook de Mossad speelde bij de totstandkoming van de situatie een belangrijke rol.

De toenmalige president van Oeganda, Idi Amin, plande rond die tijd om de Palestijnen in hun land steun te bieden door een aanval op het Israëlische leger uit te voeren, met steun van Muammar Gaddafi. De leider in Libië.

Het doel van de conferentie in 1979 was, volgens Benjamin en Benzion Netanyahu, om “de terrorist” te “herdefiniëren.” Voortaan zouden Benjamin Netanyahu en de Likud-partij, die ontstond uit de revisionistisch-zionistische Irgoen-terreurbeweging (Irgun), bepalen wie en wat een terrorist is. De VS zou dit gedachtegoed vanaf dan ook aannemen.

Creëren van een ‘vijand’

Op de tweede dag van de Jeruzalem-conferentie, op 3 juli 1979, ondertekende, in Amerika, de toenmalige president van de VS, Jimmy Carter, de eerste instructies om de Mujahideen in Afghanistan te bevoorraden met wapens. De instructies werden geleverd door Zbigniew Brzezinski, toen de nationale veiligheidsadviseur van Carter. Pas ruim vijf maanden later zou het Russische leger Afghanistan binnenvallen.

De bewapening van de Afghaanse Mujahideen zou uiteindelijk er voor zorgen dat Osama Bin Laden op de voorgrond terecht komt in de reguliere pers.

The Independent, 1993

De Mujahideen, waar de huidige Taliban is uit ontstaan, en Bin Laden hadden echter andere plannen voor Afghanistan dan wat de VS wou bereiken in het land. Uiteindelijk keerden de Mujahideen en Bin Laden zich tegen het Amerikaans-Israëlische imperialisme in Afghanistan en het Midden-Oosten.

De onrust en de verdeeldheid die dit veroorzaakte zou later leiden tot verschillende terreurbewegingen die gefinancierd werden/worden door buitenlandse overheden en groeperingen. Inclusief ISIS die werd opgericht door de Mossad en het Pentagon.

De aanslag

Op de dag van de aanslag in New York en Washington D.C.,  op 11 september 2001, waren het Amerikaanse leger en de regering een grootschalige militaire oefening aan het uitvoeren, Global Guardian.

Dit zorgde, met opzet, voor verwarring want plots werd het land echt aangevallen. Velen dachten op dat moment immers dat het enkel om oefeningen ging.

De concrete voorbereidingen van de aanslag zelf, waaronder het plaatsen van de explosieven in de drie WTC-torens (toren 1, 2 en 7) en mogelijk het Pentagon, waren jaren voordien reeds gestart.

Benjamin Netanyahu zou later zeggen dat de aanslag een goede zaak was voor Israël. Wat hij daarmee eigenlijk echt bedoelde was dat hij blij was dat zijn Jeruzalem-conferentie van 1979 eindelijk zijn vruchten begonnen af te werpen.

Architects & Engineers for 9/11 Truth: www.ae911truth.org

 

Fukushima, 11 maart 2011 (3/11)

Dezelfde groep die voor de 9/11-aanslagen verantwoordelijk was, Mossad-agenten en zionistische pionnen in de VS en Israël, zou op 11 maart 2011, en tijdens de volgende dagen, Japan aanvallen.

Om 14u46 lokale tijd werd de Miyagi-prefectuur getroffen door een aardbeving, aan land. De aardbeving werd geregistreerd als 7,2 op de schaal van Richter.

Twee minuten later zou de laatste hevige aardschok plaatsvinden, een 8,1 op de Schaal van Richter. Er werd die dag geen aardbeving van 9 op de schaal van Richter geregistreerd.

Het JMA (Japan Meteorological Agency) zou pas om 14u49 een tsunamiwaarschuwing geven omdat de tsunami om 14u46 nog niet was veroorzaakt.

Alle reguliere berichten en wetenschappelijke archieven in Europa en de VS laten uitschijnen dat de tsunami werd veroorzaakt om 14u46. Sommigen beweren zelfs om 14u45, hoewel er toen nog helemaal geen aardbeving had plaatsgevonden.

Ook de USGS, United States Geological Survey, werd ingeschakeld om de leugens in stand te houden. Zo vervalste de USGS haar eigen Mercalli-schaal.

Mercalli-schaal USGS
Een correcte Mercalli-schaal

Beweerd wordt dat zowel  de aardbeving aan land, 7,2 op de schaal van Richter, en de tsunami, twee minuten later, werden veroorzaakt door een geheime operatie.

Dergelijke wapens bestaan immers. Zo was er in 2012 in Chiapas, in Mexico, een aardbevingsimulatie. Een oefening door de nooddiensten waarbij ze hun noodplannen testten. Maar plots werd de oefening echt omdat er op hetzelfde moment, toen de oefening startte, een echte aardbeving plaatsvond. De oefening/simulatie startte om 12 uur, de aardbeving vondplaats om 12u02.

Uiteindelijk zouden meerdere kernreactors in Fukushima getroffen worden tijdens de aanslag op Japan. De kernreactors werden vernietigd door middel van explosieven.

Zo is er een verslag door IVA-VGB (Royal Swedish Academy of Engineering Sciences/VGB PowerTech e.V.) waaruit blijkt dat ook reactor 4 ontplofte, hoewel er in dat gebouw geen kernbrandstof aanwezig was. De ontploffing was dus opzettelijk veroorzaakt.

Naar verluidt zou Japan rond de periode van de aanslag in onderhandelingen zijn geweest met Iran om kernbrandstof te leveren.

Lockdowns, 11 maart 2020

Door 9/11 in de VS en 3/11 in Japan werd de druk op het Midden-Oosten, en op de westerse regeringen en legers die er actief zijn, opgevoerd. Sinds 11 september was er al lang sprake van een controlemaatschappij. Vanaf 11 maart 2020 zou daar de medische tirannie bij komen.

Het afkondigen van een “pandemie” op 11 maart 2020, door de WHO, ging diezelfde dag gepaard met de start van het COVID-19 Action Platform van het Wereld Economisch Forum (WEF). Het COVID-19 Action Platform was een doorgeefluik voor de “Great Reset” van het WEF die niets te maken heeft met het stoppen van SARS-CoV-2.

De bende van Netanyahu is ondertussen niet de enige groep meer die de controlemaatschappij opdringt, de communitaristische beweging en de nieuwe ‘grootgrondbezitters’ hebben sinds 11 maart 2020 ook hun deel geclaimd.

Regeringen staan erbij en kijken er naar… verlangend naar meer misplaatste macht en persoonlijke rijkdom voor de leden van de democideregeringen.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.