DEMOCIDE: aangifte van een misdaad gepleegd door de Belgische federale regering en bevoegde ministers

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

BOC-19/CEC-19 – Tekst als PDF-document

Op 7 mei 2021 [1] stelde de Belgische Buitenparlementaire Onderzoekscommissie COVID-19 (BOC-19) de Belgische federale regering, de voormalige en huidige ministers Maggie De Block, Pieter De Crem, Sophie Wilmès, Frank Vandenbroucke, Annelies Verlinden en Alexander De Croo verantwoordelijk voor de dood van 18.027 personen in België tijdens de 2 “lockdowns” van 18 maart en 19 oktober 2020.

Omdat die overlijdens rechtstreeks ten gevolge zijn van het beleid dat werd gevoerd door de federale regering en de bevoegde ministers spreken we van een DEMOCIDE.

Democide:het doden van burgers van een land als gevolg van het beleid van de regering, onder meer door directe actie, onverschilligheid en verwaarlozing” (Collins woordenboek) [2].

Deze Commissie heeft de bovenvermelde partijen 4 maand tijd gegeven om zich te verantwoorden voor deze zware misdaad, een misdaad tegen de menselijkheid.

Geen enkele van de partijen is ingegaan op onze uitnodigingen voor een gesprek, een tegenantwoord of een verklaring.

De bevolking heeft recht op een verklaring van alle vermelde partijen en de slachtoffers en hun families hebben recht op gerechtigheid in deze zaak.

De volgende tekst en informatie is de aangifte van die misdaad bij de politie en andere overheidsdiensten die hierover moeten worden geïnformeerd. Inclusief het Belgisch leger gezien de vermelde partijen een blijvend gevaar zijn voor ons land en de Belgische bevolking.

Deze Commissie roept alle Belgen op om diezelfde aangifte in te dienen bij hun lokale politiediensten zodat alle politiekantoren in het land van deze misdaad op de hoogte zijn en zodat zij kunnen overgaan tot het voeren van onderzoeken in deze zaak.

 

1. BOC-19: 18.027 overlijdens ten gevolge van de ”lockdowns:” https://boc19-cec19.info/2021/05/07/18-027-overlijdens-ten-gevolge-van-de-lockdowns/

2. Collins: democide: https://www.collinsdictionary.com/dictionary/english/democide

 


 

AANGIFTE VAN EEN MISDAAD, EEN DEMOCIDE, GEPLEEGD DOOR DE BELGISCHE FEDERALE REGERING EN DE BEVOEGDE MINISTERS

Op 18 maart 2020 [1], na overleg met ‘experten’ en raadgevers, voerden de Belgische federale regering en de volgende bevoegde ministers hardhandig en op onwettige wijze een “lockdown” in in het land.

  • Maggie De Block, Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid, regering-Wilmès (17 maart 2020 – 1 oktober 2020)
  • Pieter De Crem, Minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken, regering-Wilmès (17 maart 2020 – 1 oktober 2020)
  • Sophie Wilmès, Premier, regering-Wilmès (17 maart 2020 – 1 oktober 2020)

Op 19 oktober 2020 [2], na overleg met ‘experten’ en raadgevers, voerden de Belgische federale regering en de volgende bevoegde ministers hardhandig en op onwettige wijze een “lockdown” in in het land.

  • Frank Vandenbroucke, Vicepremier en Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid, regering-De Croo (1 oktober 2020 – heden)
  • Annelies Verlinden, Minister van Binnenlandse Zaken, Institutionele Hervormingen en Democratische Vernieuwing, regering-De Croo (1 oktober 2020 – heden)
  • Alexander De Croo, Premier, regering-De Croo (1 oktober 2020 – heden)

De Belgische federale regering en de bevoegde ministers die de tweede “lockdown,” van 19 oktober 2020, invoerden wisten toen heel goed wat de gevolgen waren van de eerste “lockdown,” van 18 maart 2020.

Aan de hand van de grafiek “mortaliteit” van Statbel [3] weten we dat er vanaf 18 maart 2020 en vanaf 19 oktober 2020, de start van de twee “lockdowns,” oversterftes plaatsvonden. Aan de hand van die grafiek kan met zekerheid worden aangenomen dat de “lockdowns” zelf verantwoordelijk waren voor die oversterftes, gezien die oversterftes startten op de dagen wanneer de “lockdowns” startten.

Het is immers onmogelijk als overheid, regering of minister om te kunnen voorspellen op welke dag precies er oversterftes zullen beginnen plaatsvinden. Geen enkele van de bovenvermelde partijen is immers een erkend toekomstvoorspeller.

Het invoeren van de “lockdowns” was/is onderdeel van het beleid van de bovenvermelde partijen. Daarom zijn die overlijdens rechtstreeks ten gevolge van dat beleid. Daarom spreken we in deze zaak van een DEMOCIDE.

Democide:het doden van burgers van een land als gevolg van het beleid van de regering, onder meer door directe actie, onverschilligheid en verwaarlozing” (Collins woordenboek) [4].

Gezien de tweede “lockdown” werd ingevoerd met ruime kennis inzake de eerste “lockdown” kunnen we in het geval van de tweede “lockdown” spreken van doodslag met voorbedachten rade. Dus een democide met voorbedachten rade.

Volgens berekeningen door de Belgische Buitenparlementaire Onderzoekscommissie COVID-19 (BOC-19), op basis van de Statbel-grafiek “mortaliteit” [3] [5], zijn de bovenvermelde partijen, hun beleid en hun “lockdowns” verantwoordelijk voor de dood van 18.027 personen.

Deze overlijdens vonden plaats tussen 18 maart 2020, de eerste dag van de eerste “lockdown,” en 10 mei 2020, de dag waarop het aantal sterftes normaliseerde.

En tussen 19 oktober 2020, de eerste dag van de tweede “lockdown,” en 24 december 2020, de dag waarop het aantal sterftes opnieuw normaliseerde.

De bovenvermelde partijen werden sinds 7 mei 2021 meerdere keren gecontacteerd door de Belgische Buitenparlementaire Onderzoekscommissie COVID-19 (BOC-19) met verzoeken voor antwoorden en verklaringen [5]. Geen enkele van de bovenvermelde partijen heeft zich aangeboden voor een tegenantwoord of een samenwerking.

De bevolking heeft recht op een verklaring van alle vermelde partijen en de slachtoffers en hun families hebben recht op gerechtigheid in deze zaak.

Bij deze vraag ik uw diensten om die verdachte overlijdens te onderzoeken, alsook de gepleegde misdaad, inclusief doodslag met voorbedachten rade, zoals die in dit document worden beschreven.

 

1. Het Nieuwsblad, 18/3/2020: Maatregelen coronavirus: ons land gaat in ‘lockdown light’, wat betekent dat voor jou?: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200318_04893477

2. Belgium.be, 16/10/2020: COVID-19 alarmniveau 4 gaat in: strengere regels vanaf maandag 19 oktober: https://www.belgium.be/nl/nieuws/2020/covid_19_alarmniveau_4_gaat_strengere_regels_vanaf_maandag_19_oktober

3. Statbel: Mortaliteit: https://statbel.fgov.be/nl/over-statbel/wat-doen-we/visualisaties/mortaliteit

4. Collins: democide: https://www.collinsdictionary.com/dictionary/english/democide

5. BOC-19: 18.027 overlijdens ten gevolge van de ”lockdowns:” https://boc19-cec19.info/2021/05/07/18-027-overlijdens-ten-gevolge-van-de-lockdowns/

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.