Vandaag stopt Denemarken met bijna alle COVID-maatregelen

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

In Denemarken zal vanaf vandaag het leven weer bijna normaal zijn, de regering maakt een einde aan de COVID-maatregelen voor het binnenland.

75% van de bevolking heeft een COVID-vaccin of COVID-gentherapie laten inspuiten en volgens de regering is dat voldoende om weer naar het oude normaal te gaan.

Natuurlijk blijft een groot deel van de bevolking geplaagd door het trauma dat hun werd aangedaan gedurende het voorbije anderhalf jaar. Hoe de Denen dat trauma zullen verwerken en wat de gevolgen daarvan zullen zijn op lange termijn valt nog af te wachten.

Op de Deense luchthavens blijft het gebruik van vaccinatiepaspoorten wel gelden, ook testen en quarantaines. De COVID-dictatuur van de EU is dus nog niet voorbij, ook niet in Denemarken.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.