Contact tracing zal doorgaan in de “nieuwe wereldorde” volgens Australische gezondheidscommissaris

Kerry Chant, gezondheidscommissaris van New South Wales.
Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Tijdens een persconferentie in New South Wales (NSW) werd Kerry Chant, de gezondheidscommissaris van de Australische staat, door een aanwezige journaliste gevraagd of contact tracing zal worden ingevoerd eens Australië opnieuw wordt geopend.

Chant zij dat de overheid zal bekijken hoe contact tracing er zal uitzien in de “nieuwe wereldorde.”

 

Momenteel zit het land in een van de strengste ‘lockdowns’ ooit in de wereld. Zo worden ook bijna alle postpakketten vanuit het buitenland teruggestuurd naar de afzenders. De regeringen plaatsten zo’n 500 medewerkers van de Australische Post in “quarantaine.”

Behalve met het internet zijn Australiërs compleet afgesloten van de buitenwereld. Ook de meeste binnenlandse vluchten voor passagiers werden er reeds geschrapt.

Eerder liet men er verstaan dat het de bedoeling is om ‘ongevaccineerden’ volledig uit te sluiten van de samenleving.

Die “nieuwe wereldorde” waar Chant het over heeft is natuurlijk diezelfde wereldorde waar George H.W. Bush het over had in de jaren 1980.

Het is diezelfde wereldorde die de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO/VN), het Wereld Economisch Forum, de Rockefeller Foundation, de Bill & Melinda Gates Foundation en de nieuwe ‘grootgrondbezitters’ proberen te implementeren sinds 11 maart 2020 (en lang daarvoor).

Centraal in die “nieuwe wereldorde,” die dus niets te maken heeft met het stoppen van SARS-CoV-2, staat de communitaristische doctrine. Een systeem dat gemeenschapsrecht (communitarian law) hanteert in plaats van nationale grondwetten. Zoals eerder werd uitgelegd bij VNO Nieuws.

Het is niet per toeval dat 1984, een boek geschreven door George Orwell, zich afspeelt in Oceanië. Orwell wist blijkbaar heel goed dat Australië ooit een open laboratorium zou worden voor tirannie en een dystopische samenleving.


Eerder op de Australische TV:Vandaag is de eerste volledige dag van de nieuwe wereldorde

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.