Volgende “Worldwide Rally for Freedom” op 18 september, doe mee in uw buurt

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Op 18 september wordt de 4e editie van de “Worldwide Rally for Freedom” georganiseerd. Net zoals de 1 September Burgerbeweging is dit een initiatief dat niet centraal wordt gestuurd door één persoon of één groep.

Bij vorige edities werden er wereldwijd acties gevoerd, onder andere in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Australië, Ierland en Canada.

Worldwide Rally for Freedom is een doorn in het oog van de reguliere pers, die over het initiatief enkel negatieve berichten de wereld instuurt.

Om mee te doen hoeft u zich nergens aan te melden, u organiseert gewoon een actie in uw buurt, of wees aanwezig ergens anders, op 18 september.

Acties zoals deze gaan uiteraard best gepaard met burgerlijke ongehoorzaamheid, zoals de 1 September Burgerbeweging dat doet in Nederland en België. Het afdwingen van de grondwet kan daarbij centraal staan.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.