Communitaristisch democidekabinet van Mark Rutte wil “honderden boeren” onteigenen

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Volgens NRC Handelsblad heeft Mark Rutte “vergevorderde plannen om honderden boeren uit te kopen en indien nodig te onteigenen,” om zo de communitaristische Agenda 2030 van de VN te helpen realiseren in Nederland.

De kosten van deze operatie kunnen oplopen tot 17 miljard euro. De plannen wijzen op een rigoureus andere aanpak, waarbij dwang niet langer taboe is. Het demissionaire kabinet wil extra stikstofmaatregelen nemen, omdat grote bouwprojecten nog steeds moeilijk tot stand komen,” schrijft NRC.

Het is duidelijk dat democidekabinet-Rutte er alles wil aan doen om de Nederlandse voedselketen te ondermijnen, zodat ‘nieuwe grootgrondbezitters‘ hun 4e industriële revolutie zouden kunnen waarmaken.

Deze plannen op wereldvlak, Community 2020, vinden hun oorsprong in de jaren 1980 toen Amitai Etzioni de liberale communitaristische beweging opstartte in de VS en Israël. De Rio Earth Summit van de VN in 1992 (Agenda 21) was daar een rechtstreeks gevolg van.

Het is niet per toeval dat de ‘lockdowns’ van 11 maart 2020 dan ook in 2020 werden doorgevoerd. Die ‘lockdowns’ en de onteigeningen (die niets te maken hebben met stikstof), ook buiten Nederland, zijn onderdeel van diezelfde agenda, Community 2020.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.