COVID-sektariërs brengen moraliteit op laagste niveau sinds de 18e-eeuwse Verlichting

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

In het 17e-eeuwse Europa ging de macht uit van de aristocratie, de monarchie en de kerk. Binnen de aristocratie vormden vooral de grootgrondbezitters de machtigste groep, die dan ook de controle had over de economie. De monarchie en de kerk zorgden voor een onderdanige bevolking. De 18e-eeuwse Verlichting bracht daar geleidelijk verandering in.

De grootgrondbezitters van vandaag zijn o.a. Microsoft, Facebook, Google, Amazon, Vanguard Group, BlackRock, Pfizer, Sinopharm, Lockheed Martin, Cargill, Nestlé, AT&T en Walt Disney.

De macht van de monarchie werd ondertussen vervangen door een niet verkozen, federale coup d’état-regering in België, een demissionair coup d’état-kabinet in Nederland en in de VS door de Biden-administratie, die aan de macht is gekomen door het saboteren van de laatste verkiezingen.

De geestelijken van de kerk werden op hun beurt ondertussen ingeruild voor valse COVID-profeten van het OMT in Nederland, het Overlegcomité in België, Marion Koopmans en Marc Van Ranst die de COVID-gentherapieën in een goddelijke status willen verheffen.

Meer dan de helft van de bevolking – gelovigen en ‘vrijdenkers’ – is in de voorbije 18 maanden bewust op de knieën gevallen, verlangend naar de voorwaardelijke genade van hun nieuwe grootgrondbezitters, hun democideregering en hun COVID-priesters.

Meer dan de helft van de Belgen en Nederlanders is bewust toegetreden tot een wereldwijde sekte, een doodscultus, die gebaseerd is op een bijgeloof waarbij lockdowndemocides, nieuwe (gevaarlijke) gentherapiespuiten en kunstmatige mondmaskers efficiënter worden geacht dan het natuurlijk, menselijk immuunsysteem dat zich heeft ontwikkeld gedurende honderdduizenden jaren.

Het dragen van een mondmasker en het laten injecteren van een vergif zijn voor hun nieuwe rituelen geworden, als ook het hatelijk discrimineren van zij die zich niet willen onderwerpen aan deze doodscultus.

Hun berichten op sociale media en in de reguliere pers worden met de dag extremer en gevaarlijker. Een (virtuele) brandstapel voor de ‘ketters’ onder ons zien zij blijkbaar als een mogelijke sleutel tot voorwaardelijke vrijheden en grondrechten, die hun onderdrukkers beloven te geven.

Een Tweede Verlichting is vandaag absoluut nodig. Zowel voor de gelovigen als de vrijdenkers onder ons. Het bijgeloof, de rituelen en de onderdanigheid van de COVID-sektariërs moeten worden vervangen door rede, moraliteit en individuele verantwoordelijkheid voor ieder z’n leven.

De vrijzinnigen onder ons moeten zich opnieuw afvragen wat vrijdenken, zingeving en menswaardigheid betekenen de dag van vandaag en waarom die zo belangrijk zijn.

De volgers van Jezus van Nazareth, of andere profeten, moeten zich los maken van geïnstitutionaliseerde religies die nu ook de COVID-doctrine preken. Om zo de weg terug te vinden naar de echte leer van hun eeuwige leider.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.