Massale vaccinatieschade: fastfoodketens werven 14 en 15-jarigen aan

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

In de VS zouden er ondertussen zo’n 374 miljoen COVID-spuiten zijn toegediend. 58% van de Amerikanen is momenteel in gentherapie.

VAERS-cijfers tonen dat er ruim 600.000 meldingen van (ernstige) bijwerkingen werden geregistreerd, echter is dat slechts zo’n 10% van het werkelijke totaal. Zo’n 90% van de meldingen wordt nooit geregistreerd door patiënten of artsen.

Die massale vaccinatieschade wordt nu ook heel zichtbaar op de Amerikaanse arbeidsmarkt. Meer dan 10 miljoen jobs, een recordaantal, zijn beschikbaar maar bedrijven kunnen amper nieuw personeel vinden nu de economie er nagenoeg helemaal werd geopend.

Bij McDonald’s en Burger King denken ze daar een oplossing voor gevonden te hebben: 14 en 15-jarigen aanwerven.

De minderjarigen zouden naar verluidt contracten krijgen waarmee ze jaarlijks 50.000 dollar kunnen verdienen.

Wie had kunnen denken dat de vierde industriële revolutie tot stand zou komen door middel van kinderarbeid bij fastfoodketens?

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.