Pfizer brengt ‘COVID-pil’ op de markt om bijwerkingen van ‘vaccins’ onder controle te houden

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Een week na de goedkeuring van Pfizers COVID-19-gentherapieproduct komt het farmaceutisch bedrijf met een nieuw persbericht aandraven. Deze keer om een COVID-pil te promoten.

De pil, voorlopig gekend als “PF-07321332“, wordt door Pfizer en de reguliere pers omschreven als een “antivirale therapie” die zou moeten gebruikt worden samen met ritonavir, een antivirale therapie tegen HIV/AIDS. De reden waarom ritonavir tegelijkertijd zou moeten worden gebruikt is, volgens Pfizer, omdat ritonavir de werking van de nieuwe Pfizer-pil afremt. Waardoor de pil langer zou kunnen werken.

Verschillende bronnen beweren dat de pil het COVID-19-‘vaccin’ van Pfizer zou moeten kunnen vervangen voor zij met milde symptomen en voor zij die geen risico lopen om ernstig ziek te worden.

Zoals het reeds de gewoonte is sinds 11 maart 2020 is er ook hier een andere kant van het verhaal die niet naarvoor wordt gebracht door de mainstream media.

Gedurende ruim anderhalf jaar werd er tegen de bevolking gezegd dat enkel ‘vaccins’ de sleutel zijn tot (voorwaardelijke) vrijheid. Die ‘vaccins’ zijn nu bij velen toegediend maar het is nu ook duidelijk dat die ‘vaccins’ veel en ernstige bijwerkingen veroorzaken. Een fatale afloop na ‘vaccinatie’ is niet langer uitzonderlijk.

Waarom dan een pil, kan men zich afvragen, als het Pfizer-gentherapieproduct toch zo efficiënt en veilig is?

In realiteit is de nieuwe pil geen vervanging voor de Pfizer-spuit. De pil zal twee maal per dag moeten worden ingenomen door zij die werden geïnjecteerd met de door de Amerikaanse FDA goedgekeurde Pfizer-gentherapie.

Volgens Pfizer-CEO Albert Bourla zijn zowel een vaccin als een andere behandeling (de nieuwe Pfizer-pil) nodig om te genezen van “COVID-19.” Maar dat is natuurlijk een leugen want de meeste mensen die COVID-19 hebben gehad zijn op natuurlijke wijze genezen en hadden dus geen Pfizer-gentherapie nodig om de in een lab gemaakte spike proteïnen te neutraliseren.

De reden waarom Pfizer-patiënten zullen worden gevraagd om na ‘vaccinatie’ twee Pfizer-pillen te nemen elke dag is omdat de nieuwe pil is bedoeld om de bijwerkingen onder controle te houden. Vooral de bloedklonters zijn een groot probleem geworden omdat die eenvoudig kunnen worden aangetoond en bestudeerd bij een autopsie. Het verband tussen een COVID-‘vaccin’ en bloedklonters is al heel vaak bewezen.

Met z’n nieuwe pil heeft Pfizer een manier gevonden om te profiteren van de schade die zijn eigen gentherapieproduct veroorzaakt bij ‘gevaccineerden.’ Dus net zoals een heroïnedealer dan ook maar methadon verkoopt aan zijn klanten.

Hoewel de nieuwe pil nog nergens werd goedgekeurd is Pfizer wel reeds begonnen met de massaproductie ervan (een deal met de FDA werd blijkbaar reeds bereikt).

Pfizer probeert duidelijk de schade te beperken maar de vraag is of het daarvoor niet te laat is.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.