Persoonlijke getuigenis: ‘gevaccineerden’ kunnen wel degelijk de spike proteïne overdragen

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Dit is mijn persoonlijke getuigenis over ‘gevaccineerden’.

Zo’n vier weken geleden besloot iedereen op het werk van mijn vriendin zich te laten ‘vaccineren’, ze heeft daar drie collega’s (leeftijd 20 tot 45 jaar). Iedereen was gewoon gezond.

Een week later beginnen de drie ‘gevaccineerden’ symptomen te vertonen van verkoudheid: hoesten, verstopte neus en hoofdpijn. Eén ook met koorts. Duidelijk de gentherapie die zijn werk begint te doen.

Een week later krijgt mijn vriendin ook last van een hoest en een verstopte neus. Mijn vriendin en ik zijn bewust niet ‘gevaccineerd’. Ze zal vanaf dat moment het sap van 1 tot 2 citroenen beginnen drinken, elke dag.

Nog een week later, dus zo’n twee weken geleden, zorgt haar spike proteïnebesmetting bij mij ook voor een verstopte neus en een lichte hoest. Zelf drink ik bijna dagelijks vers citroensap, ziek of niet ziek. Om mijn immuunsysteem op peil te houden en omdat ik verse citroenen gewoon lekker vind.

Vorige week waren haar en mijn symptomen op hetzelfde niveau. Lichte hoest en licht verstopte neus.

Zondagochtend staan we op en voelen ons weer gezond. Van de hoest en de verstopte neus is er nog amper sprake.

We zijn dus beide genezen zonder een spuit en zonder speciale medicatie.

Haar collega’s zijn ondertussen ook weer ‘normaal’ (als dat al mogelijk is nu ze de spuit hebben gekregen) maar ze zitten nu wel nog met die gentherapie in hun lichaam.

De reden waarom ons immuunsysteem enkel extra vitamine C nodig had is omdat we beide COVID-19 hebben gehad in maart 2020.

De ‘gevaccineerden’ kunnen dus absoluut hun ‘vaccin’ afstoten (shedding) en anderen ziek maken. Shedding is dus geen mythe. Bovendien zitten ze nu met een afgezwakt en een geherprogrammeerd immuunsysteem.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.