Australische overheden bouwen quarantainekampen voor minstens 5.000 personen

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Zoals ik eerder schreef bij VNO Nieuws: Om deze dictatuur te overwinnen moet men willen strijden voor 5 jaar of langer.

Waarom? Omdat de COVID-dictatuur nu de officiële agenda is voor overheden wereldwijd, al de rest is nu secundair. Om dit te veranderen en om die agenda te ontmantelen  zal men dus lang en hard moeten strijden. Het ontstaan van de 1 September Burgerbeweging kwam er niet zomaar.

Dat de COVID-dictatuur nu de officiële agenda is op lange termijn kunnen we zien in onder andere Australië. Daar worden volop quarantainekampen gebouwd voor zij die daar met het vliegtuig aankomen.

Voor mensen die zullen worden gedwongen om in zo’n kamp te verblijven, voor twee weken, zal hun omgeving er zo uitzien:

Howard Springs quarantainekamp
Howard Springs quarantainekamp
Howard Springs quarantainekamp
Howard Springs quarantainekamp
Howard Springs quarantainekamp

Voor een blauwdruk voor zo’n kampen hebben de nationale en lokale overheden en de betrokken bouwfirma’s beslist om het Howard Springs quarantainekamp in Northern Territory, een oud mijnkamp, als voorbeeld te nemen.

Eén van die nieuwe kampen is het quarantainekamp in Wellcamp, een plaats in Queensland.

Toch is het Wellcamp-quarantainekamp op verschillende vlakken anders dan het Howard Springs quarantainekamp. Wellcamp heeft z’n eigen internationale luchthaven, het quarantainekamp wordt vlak ernaast gebouwd.

Hoewel de luchthaven momenteel enkel vrachtvliegtuigen aanvaardt wil de lokale overheid van Queensland in de toekomst ook passagiersvliegtuigen op de luchthaven laten landen.

Internationale luchthaven Wellcamp

Wellcamp zal ook met de lokale landbouw samenwerken om aanvankelijk tot 3.000 maaltijden per dag te voorzien. Uiteindelijk moeten er in Wellcamp 2.000 mensen in quarantaine kunnen worden geplaatst.

De federale en lokale overheden laten uitschijnen dat dit alles gebeurt met de steun en goedkeuring van de lokale bevolking maar dat blijkt in de realiteit niet zo te zijn.

De contracten voor de kampen zijn grotendeels geheim. Zo willen de overheden niet zeggen hoeveel zij zullen betalen voor de bouw en het beheer van de quarantainekampen.

In Wellcamp is het quarantainekamp eigendom van de familie Wagner, een rijke familie die ook de luchthaven van Wellcamp bezit.

In totaal wil men minstens 5.000 mensen kunnen plaatsen in zo’n quarantainekampen. In Howard Springs zouden er 1.000 mensen kunnen verblijven.

De vraag is nu of andere staten in Australië dit voorbeeld zullen volgen, mogelijk komen er dan meer quarantainekampen. Want zowel de Queensland-regering als de Wagner-bouwfirma hebben laten weten dat zij van de Australische kampen de “gouden standaard” willen maken.

Het is duidelijk dat de COVID-machine op volle toeren draait en dat deze plannen op lange termijn zijn bedoeld. Eens deze quarantainekampen zijn gebouwd zullen die niet zomaar worden afgebroken en verdwijnen.

In de VS bestaan reeds zo’n gelijkaardige kampen, de beruchte ‘FEMA-kampen,’ en nieuwe zijn in opbouw. Maar ook in Duitsland worden quarantainekampen gebruikt.

Deze Duitse jeugdgevangenis is nu een quarantainefaciliteit volgens Deutsche Welle.

Het is bovendien goed mogelijk dat men deze Australische quarantainekampen onderdeel wil laten worden van het Chinese Belt & Road Initiatief (BRI).

Het BRI is een communitaristisch, interregionaal (intercontinentaal) connectiviteitsplan dat wordt uitgewerkt door de Chinese regering in samenwerking met de Verenigde Naties. De “smart cities” waar Agenda 2030 van de VN over spreekt zijn volgens de plannen onderdeel van het BRI.

Het grondgebied van het BRI zou, op basis van speciale contracten en akkoorden, Europa, het VK, Afrika, het Midden-Oosten, Rusland, Azië, Oceanië, Canada en delen van Zuid-Amerika omvatten.

Binnen het BRI-plan zou Israël de belangrijkste partner zijn voor het leveren van kennis over technologie en beveiliging.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.