Riooljournalistiek en tirannie: “Besmette” Australiër is “publieke vijand nummer 1”

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Zo laag zijn we nu gevallen als maatschappij.

De Australische politie opende enkele dagen geleden de jacht op een jongeman die “besmet” zou zijn en die weigert in quarantaine te gaan.

Anthony K. is natuurlijk een vrije mens die kan en mag gaan en staan waar hij wil. Maar zo ziet de politie en de nationale rioolpers het natuurlijk niet.

Volgens de politiediensten van het Australische tirannieregime en de nepmedia is Anthony de “publieke vijand nummer 1” want hij brengt het leven van anderen in gevaar, zo wordt beweerd. Een arrestatiebevel werd uitgevaardigd.

Elke dag hoop ik dat we als maatschappij op ons laagste punt zijn gevallen, want dan zou het ergste voorbij moeten zijn, maar elke keer is het een teleurstelling – en dit reeds meer dan 17 maanden aan een stuk.

“Besmette” mensen noemen we nu (bijna) terroristen als ze zich niet houden aan de dictaten van regeringen die alle autoriteit hebben verloren, van de prikpooiers en van de gemaskerde COVID-gestapo.

Maar situaties zoals deze laten mij niet hopeloos achter. Ze geven mij de moed om verder te doen, om het verzet tegen de dictatuur nog sterker te maken.

Daarom dat de 1 September Burgerbeweging van zo’n groot belang is, want om deze werelddictatuur te ontmantelen is ieders inzet vereist. Op 1 september gaan we samen van start want ik wil echt niet weten en ervaren hoeveel lager we nog kunnen vallen als maatschappij.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.