De 1 September Burgerbeweging kan internationaal doorbreken

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

De 1 September Burgerbeweging is een Belgisch en Nederlands burgerinitiatief dat sinds vorige week concreet vorm begint te krijgen. Maar er zijn veel redenen en aanwijzingen waarom de beweging internationaal kan doorbreken.

In de VS werd gisteren het Pfizer-COVID-gentherapieproduct goedgekeurd door de FDA. Als gevolg daarvan hebben overheden van verschillende staten meteen laten weten dat zij COVID-‘vaccins’ vanaf nu verplichten voor school- en ander overheidspersoneel.

Velen hebben reeds aangegeven dat zij daar niet zullen aan meedoen en dat zij de raad van de overheid, om dan maar een andere job te gaan vinden, zullen opvolgen.

Maar er zullen er ongetwijfeld ook veel zijn die hun job niet zomaar zullen opgeven en dus zullen actie voeren op dezelfde manier zoals de 1 September Burgerbeweging in Nederland en België.

Ook zullen er tienduizenden ouders zijn die de eerste maandag van september hun kinderen naar school sturen met de grondwet en hun rechten onder de arm, net zoals in onze twee buurlanden.

In Frankrijk start het nieuwe schooljaar op 2 september. Met de pass sanitaire die daar door het Macron-regime werd doorgevoerd bestaat er ook in Frankrijk een grote groep die zich tegen het COVID-beleid heeft gekeerd.

Ook in Frankrijk zullen vele ouders hun kinderen naar school sturen zoals de 1 September Burgerbeweging in Nederland en België dat zal doen.

Zowel in de VS en Frankrijk is het te verwachten dat handelaars zich zullen aansluiten bij die nationale bewegingen.

Het is dus onze taak om onze vrienden in het buitenland op de hoogte te brengen i.v.m. de 1 September Burgerbeweging.

Tien jaar na de start van de Occupy movement in de VS, in september 2011, kan nu de September One movement doorgroeien tot bij onze Amerikaanse, en Franse, vrienden.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.