Amerikaanse FDA opent poorten van de hel met goedkeuring van Pfizer-gentherapie

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Volop geruchten en verwarring over de Pfizer-spuit. Werd het Pfizer-COVID-‘vaccin’ wel of niet goedgekeurd?

Ja, de Amerikaanse FDA heeft het Pfizer-gentherapieproduct wel degelijk een volledige goedkeuring gegeven. Zaterdag waarschuwden we reeds voor dit gevaarlijk precedent.

In de VS is het Pfizer-gentherapieproduct nu officieel een vaccin, terwijl het dat helemaal niet is!

De FDA heeft ook laten weten dat het noodgebruik (emergency use authorization, EUA), van wat nu officieel Comirnaty heet, nog steeds geldt.

Als ‘vaccin’ mag Comirnaty, volgens de FDA, enkel worden toegediend bij personen vanaf 16 jaar en ouder. Onder het noodgebruik mag Comirnaty ook nog steeds worden toegediend bij kinderen vanaf 12 jaar.

De goedkeuring is een heel donkere dag voor de wereld want nooit eerder werd er ergens een gentherapieproduct goedgekeurd en erkend als medicijn.

De reden daarvoor is omdat de fabrikanten en de controlediensten van de overheden niet genoeg kennis hebben over de werking van mRNA-gentherapieproducten, noch over de (ernstige) bijwerkingen ervan op korte en lange termijn.

De FDA toont met deze goedkeuring aan dat zij bewust deelneemt in grootschalige medische experimenten op mensen, zonder daarbij de mensen die daarin deelnemen degelijk en volledig te informeren.

De goedkeuring, voor de gelovigen onder ons, opent de poorten van de hel want deze goedkeuring zal nu door Pfizer en andere farmaceutische bedrijven worden gebruikt als basis en reden voor goedkeuring van andere (mRNA-)gentherapieproducten (die niets met COVID-19 hebben te maken), waarvan de werking en de (ernstige) bijwerkingen op korte en lange termijn ook niet voldoende gekend zijn.

De Amerikaanse overheid heeft over gentherapieproducten het volgende te zeggen:

“Gentherapie wordt onderzocht om te bepalen of het kan worden gebruikt om ziekten te behandelen. Lopend onderzoek evalueert de veiligheid van gentherapie; toekomstige studies zullen testen of het een effectieve behandelingsoptie is. Verschillende onderzoeken hebben al aangetoond dat deze aanpak zeer ernstige gezondheidsrisico’s kan hebben, zoals toxiciteit, ontstekingen en kanker. Omdat de technieken relatief nieuw zijn kunnen sommige risico’s onvoorspelbaar zijn.”

Nogmaals: Toekomstige studies zullen testen of het een effectieve behandelingsoptie is.

Het moet dus nog steeds bewezen worden dat gentherapieproducten wel degelijk nuttig en veilig zijn.

In 1999 meldde Nature dat er ten gevolge van gentherapieproducten doden kunnen vallen. De gentherapieproducten van vandaag zijn vele malen aggressiever en complexer dan die in 1999.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.