Zijn COVID-‘vaccins’ voor 95%-99% grafeenoxide? Nee.

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Grafeenoxide

Spaanse ‘wetenschappers’ zouden hebben onderzocht of grafeenoxide al dan niet een ingrediënt is van de COVID-‘vaccins.’ Hun besluit? Het Pfizer-‘vaccin’ zou voor 95% tot 99% grafeenoxide zijn.

Maar dat is dus niet mogelijk.

Dit is hoeveel grafeenoxide er dan in één vaccinflesje zou moeten aanwezig zijn volgens die ‘wetenschappers’:

Met zo’n hoeveelheid grafeenoxide zou een ‘vaccin’ zelfs niet vloeibaar (genoeg) zijn om met een naald te worden geïnjecteerd.

Geen mRNA-gentherapie

Op basis van dit Spaans ‘onderzoek’ zijn heel veel websites, blogs en videokanalen berichten beginnen verspreiden de voorbije maand waarin wordt beweerd dat onder andere het Pfizer-‘vaccin’ geen mRNA-gentherapie kan zijn gezien de vermeende hoeveelheid grafeenoxide.

Die stelling is ook fout. De spike proteïne, die werd ontwikkeld in labs door de Amerikaanse en Chinese overheid en wetenschappers, zit wel degelijk in bepaalde COVID-‘vaccins.’ Voor het Pfizer en andere mRNA-‘vaccins’ geldt dat zij bepaalde lichaamscellen programmeren om die spike proteïne aan te maken.

Er is dan ook nog de shedding, of het afstoten, van de spike proteïne door ‘gevaccineerden’ waardoor zij dus de spike proteïne nog steeds aan andere mensen kunnen overdragen.

Vandaar dat groepsimmuniteit door COVID-vaccins niet mogelijk is. Dit werd eerder bevestigd door Andrew Pollard, een AstraZeneca-expert.

MRNA-‘vaccins’ zijn wel degelijk gentherapieproducten, zoals we reeds konden bevestigen op basis van een eerdere verklaring van Moderna.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.