Gevaarlijk precedent: FDA zou volgende week gentherapieproduct van Pfizer goedkeuring geven

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Verschillende bronnen in de VS, waaronder de New York Times, beweren dat de Amerikaanse FDA volgende week het COVID-‘vaccin’ van Pfizer een volledige goedkeuring zou geven voor medisch gebruik.

Pfizer zou daardoor toelating krijgen om het gentherapieproduct op de markt te brengen als een erkend vaccin.

Indien de FDA die goedkeuring zou geven dan wordt daarmee een gevaarlijk precedent geschapen voor meer dan één reden.

Ondertussen weten we dat het Pfizer-gentherapieproduct het immuunsysteem “herprogrammeert.” Wat de gevolgen daarvan zijn op lange termijn is niet geweten, want er bestaan daarover geen onderzoeken op lange termijn.

Het Pfizer-gentherapieproduct verzwakt ook het immuunsysteem en naar schatting, op basis van EMA-data, zou de Pfizer-spuit reeds verantwoordelijk zijn voor ruim 10.000 overlijdens in Europa.

De goedkeuring zou ook betekenen dat andere mRNA-‘vaccins’ zich zullen kunnen baseren op de goedkeuring van Pfizer voor een goedkeuring voor hun eigen mRNA-‘vaccins.’

En er is nog een ander probleem.

Tot nog toe zijn gentherapieproducten in het algemeen nergens erkend of goedgekeurd. We weten dat op basis van een verklaring van Moderna.

Volgens Moderna is geen enkel mRNA-product, waarbij mRNA het primaire, actieve ingrediënt is, goedgekeurd. Ook bestaat er geen controlestandaard waartegen mRNA-producten worden gecontroleerd.

Met andere woorden. Overheidsdiensten die geneesmiddelen moeten goed- of afkeuren weten niet precies hoe zij zo’n producten moeten controleren. Vandaar dat er geen mRNA-producten officieel zijn goedgekeurd. BOC-19

De FDA-goedkeuring zou dan ook de deur openen voor alle andere gentherapieproducten, dus ook voor deze die niks te maken hebben met SARS-CoV-2 en COVID-19.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.