In Brazilië zijn reeds 32.000 mensen overleden ondanks COVID-‘vaccinatie’

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Sinds de tweede week van augustus zijn in Brazilië 31.878 mensen overleden aan “COVID-19,” ondanks dat zij reeds 1 of 2 keer werden ingeënt. Of er overlijdens te wijten zijn aan de ‘vaccins’ zelf wordt nog onderzocht.

De cijfers werden bijna twee weken geleden bekend gemaakt op onder andere de Braziliaanse nieuwswebsite UOL. UOL is vergelijkbaar met de nieuwswebsite MSN van Microsoft.

Minstens 9.878 Brazilianen die zijn overleden hadden al twee vaccindoses gekregen, onthult een onderzoek door de staatsuniversiteiten USP en UNESP.

Van degenen die alleen de eerste van de twee doses kregen, werden er 65.000 in het ziekenhuis opgenomen en stierven er 22.000.

Vorige week in het Britse Lagerhuis zei Andrew Pollard, een AstraZeneca-expert, dat de COVID-‘vaccins’ géén groepsimmuniteit zullen bieden.

Gisteren toonde VNO Nieuws aan dat de ontwerpers van het EU-vaccinatiepaspoort tot 8 ‘vaccins’ verwachten per persoon.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.