Fascistische nepmedia waarschuwen voor “massaslachting” door Australische neonazi’s

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Een ‘onderzoek‘ door 3 Australische mediabedrijven, The Age, The Sydney Morning Herald en 60 Minutes, zou naar verluidt een complot op het spoor zijn gekomen waarbij neonazi’s in de nabije toekomst een “massaslachting” zouden uitvoeren in het land.

Dus diezelfde mediabedrijven die sinds maart 2020 onderdeel zijn van de COVID-propagandamachine van de Australische regering waarschuwen nu de bevolking voor binnenlandse extremisten die aan een opmars bezig zijn.

Het zijn nochtans diezelfde mediabedrijven die het blijkbaar normaal vinden dat het leger wordt ingezet om de ‘lockdowns’ in het land, die vorig jaar duizenden doden hebben veroorzaakt, hardhandig af te dwingen, in opdracht van binnenlandse extremisten – waaronder dus de federale regering van Australië zelf.

Diezelfde mediabedrijven zijn ook reeds meer dan een jaar de spreekbuizen voor de fabrikanten van de COVID-gentherapieproducten. Niet erkende medische producten die nu al verantwoordelijk zijn voor tienduizenden dodelijke slachtoffers wereldwijd.

Bizarre situaties als deze kan men enkel in een Orwelliaanse maatschappij tegenkomen, een maatschappij zoals die waarin we vandaag gedwongen worden te leven.

Deze tekst behoort dus waarschijnlijk in de categorie “thoughtcrime” van het Ministerie van Waarheid, van de communitaristische de facto wereldregering die haar fascistische trekjes al meerdere keren heeft laten doorschijnen in de afgelopen 17 maanden.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.