Vrouw leed bijna een maandlang aan een ernstige huidaandoening na Pfizer-gentherapiespuit

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Cureus, een medisch tijdschrift dat erkend is door het Amerikaanse PubMed.gov, publiceerde maandag een onderzoek over een vrouwelijke patiënt die na het toegediend krijgen van het Pfizer COVID-‘vaccin’ leed aan toxische epidermale necrolyse (TEN).

TEN is een ziektebeeld waarbij de huid door gebruik van bepaalde medicijnen, op basis van onderliggend lijden of door onbekende oorzaak, loslaat.

TEN veroorzaakt ernstige huidletsels, bij de 49-jarige vrouw waren de huidletsels verspreid over het ganse lichaam. Ook in het aangezicht.

Een week na het toegediend krijgen van de gentherapiespuit kreeg de vrouw koorts en de eerste symptomen van TEN doken op. Ze werd opgenomen op de spoeddienst.

De patiënte begon toen ook vermoeidheid en hoofdpijn te ontwikkelen, gevolgd door huidafwijkingen op haar romp, mond, aangezicht, armen en benen.

De patiënte werd vervolgens paracetamol toegediend maar haar toestand verbeterde niet. Volgens de onderzoekers  had ze in de afgelopen twee maanden, voor de ontwikkeling van de huidlaesies, geen voorgeschiedenis van nieuwe medicijnen of cosmetische behandelingen.

Bij onderzoek was de patiënte “vitaal stabiel, angstig en had ze hevige pijn,” schrijven de onderzoekers.

De vrouw zou volgens de onderzoekers na 22 dagen behandeling volledig hersteld zijn.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.