Ook bewuste handelaars trekken hun stoute schoenen aan op 1 september

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Beste handelaar, de COVID-dictatuur duurt nu 17 maanden. Daarom zullen op 1 september duizenden ouders hun kinderen naar school sturen met de grondwet en hun rechten onder de arm. Verplichte mondkapjes, COVID-tests en COVID-‘vaccins’ op school? Daar doen zij alvast niet meer aan mee.

1 september 2021 wordt een symbolische en historische dag want op die dag sluiten duizenden Belgische ouders zich aan bij hun duizenden Nederlandse vrienden. Samen zullen zij nationale burgerbewegingen in gang zetten in onze twee buurlanden.

Zij doen dit in de eerste plaats voor zichzelf en hun kinderen want de gezondheid en de rechten van hun kinderen en hunzelf staan op het spel. Maar zij nemen graag een leidersrol aan want zij beseffen heel goed dat ook andere mensen hun gezondheid en rechten op het spel staan.

Binnen twee weken komt dus ook voor u, als bewuste handelaar en werkgever, het moment om uw stoute schoenen aan te trekken. Veel handelaars, net als u, weten dat keuzevrijheid een recht is dat wordt beschermd door de grondwet, zowel in Nederland en België. Zij willen dit recht graag verdedigen en afdwingen, samen met u.

Mondkapjes, COVID-tests en COVID-‘vaccins’ verplichten kan dus niet. Uw klanten (en werknemers) weten beslist zelf wel wat voor hun het beste is. Net zoals u zelf ook absoluut de juiste keuze kan maken die het beste past binnen uw levensvisie.

Sluit u aan bij dit geweldloos, democratisch en historisch volksgebeuren. “The times they are a-changin,” vanaf 1 september.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.