Bepaalde rechters in de VS dwingen beklaagden tot COVID-gentherapie

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Brandon Rutherford kreeg onlangs een dilemma voorgeschoteld in een rechtszaal in Ohio: laat je vaccineren of riskeer opsluiting.

De 21-jarige werd op 4 augustus door rechter Christopher Wagner, uit Hamilton County, veroordeeld tot een proeftijd van twee jaar wegens bezit van fentanyl, maar zijn straf kwam met een voorwaarde. Hij kreeg de opdracht om een ​​COVID-‘vaccin’ te krijgen in ruil voor zijn voorwaardelijke vrijheid.

Als Rutherford zich niet aan de regels houdt kan hij tot 18 maanden gevangenisstraf krijgen.

Ik ben maar een rechter, geen dokter, maar ik denk dat het vaccin een stuk veiliger is dan fentanyl, wat je in je zak had,” vertelde Wagner aan Rutherford.

De rechter gaf Rutherford 60 dagen tijd en zei: “Je blijft aan het werk. Je komt niet in de buurt van een vuurwapen. Ik ga je binnen de komende twee maanden opdracht geven om een ​​vaccin te halen en dat aan het reclasseringsbureau te bewijzen.

De rechter kende de vaccinatiestatus van Rutherford in de eerste plaats alleen omdat hij hem in de rechtbank zag aankomen met een mondmasker op, een regel die de rechter eerder instelde voor ‘niet-gevaccineerde’ mensen in zijn rechtszaal.

Rutherford was verontwaardigd over het mandaat.

Omdat ik geen ‘shot’ neem kunnen ze me naar de gevangenis sturen? Daar ben ik het niet mee eens“, zei hij. “Ik probeer gewoon te doen wat ik kan om hier zo snel mogelijk vanaf te komen, zoals het vinden van een baan en al het andere. Maar dat kleine ding [een COVID-vaccin] kan het verknoeien.

Het bevel van de rechter veroorzaakte opschudding, wat de rechter ertoe bracht een reactie te geven.

Rechters nemen regelmatig beslissingen over de fysieke en mentale gezondheid van een beklaagde,” schreef hij in een verklaring. Hij zei ook dat het zijn verantwoordelijkheid was om “de beklaagde te rehabiliteren en de gemeenschap te beschermen.

Wagner is niet de enige rechter in Ohio die dergelijke acties onderneemt en die blijkbaar ook niet op de hoogte is van de gevaren van deze gentherapieproducten. Hij sluit zich duidelijk aan bij rechters in de provincies Franklin en Cuyahoga die soortgelijke eisen stelden.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.