Tijd voor actie! In België en Nederland vanaf 1 september samen in verzet tegen de COVID-dictatuur

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Er is een grote reset, of herstart, op komst maar het is niet die reset van het Wereld Economisch Forum en de Verenigde Naties. Het is een reset die vanuit de Nederlandse en Belgische bevolking zal ontstaan.

Op 1 september sluiten mogelijk duizenden Belgische ouders zich aan bij hun Nederlandse vrienden die de scholen van hun kinderen oproepen om de gezondheid en de rechten van kinderen en ouders te respecteren.

Samen zullen zij een groep vormen van mogelijk meer dan 10.000 ouders die zich verzetten tegen de COVID-dictatuur in de 2 buurlanden.

Onder een gezamenlijke vlag, bekend als Wij de Ouders, sturen ze hun kinderen naar school, gewapend met de grondwet en hun rechten als ouders en kinderen.

Verplichte mondkapjes, COVID-tests en COVID-‘vaccins’ op school? Neen! Luidt het bij Wij de Ouders. En ze hebben gelijk. Ieder beslist zelf maar waar ze mee akkoord kunnen gaan.

In Nederland, op WijDeOuders.nl, hebben ouders nu reeds voor meer dan 3.000 scholen aangegeven dat zij geen verplichte “medische experimenten” willen voor hun kinderen. Na 1 september komen daar vast nog duizenden ouders en honderden scholen bij.

In België is er WijDeOuders.be, daar hebben ouders voor meer dan 600 scholen aangegeven dat zij, net als hun Nederlandse vrienden, niet akkoord zullen gaan met verplichte mondkapjes, COVID-tests en COVID-‘vaccins’ voor de leerlingen en schoolpersoneel. Na 1 september komen ook daar vast duizenden ouders en honderden scholen bij.

De ouders zijn vastberaden en nemen graag een leidersrol aan want de toekomst en de gezondheid van hun kinderen staan op het spel.

Deze duizenden ouders gaan natuurlijk ook naar het werk, het lijkt dus logisch dat zij daar ook hun strijd zullen verderzetten tegen de COVID-dictatuur. De grondwet en hun rechten gelden op het werk ook natuurlijk. Die stoppen immers niet aan de ingang van het gebouw.

Zo zal er vanaf 1 september in België en Nederland een georganiseerd burgerverzet beginnen groeien waar alle andere bezorgde burgers zich kunnen bij aansluiten, als ouder, als vrijgezel, als organisatie, als ondernemer, of als bedrijf.

Samen laten we vanaf 1 september de angst en het doemdenken achterwege. We hebben kennis van zaken, over het goede en het kwade, en we weten waar we samen naartoe willen werken want meer en meer mensen beginnen in te zien dat onze samenleving op deze huidige manier niet verder kan.

Een reset dringt zich op en op 1 september geven we daar samen het startschot voor.

Wat houdt zo’n herstart nu precies in?

Om te kunnen herstarten hebben we een basis nodig. Die is er: de grondwet.

In de jaren 1960 waren onze 2 landen eigenlijk fantastisch, vrijheid op basis van de grondwet was een regel en geen uitzondering, zoals dat vandaag jammer genoeg wél het geval is.

Stapsgewijs, echter, zijn de regeringen de vrijheid van het volk beginnen inperken.

Toen kwam de EU er, op ondemocratische wijze, met als gevolg nog minder vrijheden, maar ook minder democratie. We weten het allemaal ondertussen.

De onderdrukkende knoeiboel die men er bewust heeft van gemaakt in Brussel en Den Haag, daar moeten we van afstappen. Want het is die onderdrukkende knoeiboel die deze COVID-dictatuur mogelijk maakt.

Vanaf 1 september vertrekken we dus samen vanuit de grondwet. Stapsgewijs herbouwen we zo onze samenleving. Niet zoals politieke partijen het willen zien maar zoals het volk het wil zien.

Deze reset is een volksgebeuren en daarom is ook uw deelname van groot belang. Op 1 september gaan we van start en hopelijk bent u er dan ook bij.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.