AstraZeneca-expert: Groepsimmuniteit niet mogelijk met ‘COVID-vaccins’

Andrew Pollard
Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Blijkbaar mag het vanaf nu openbaar en officieel gezegd worden (behalve op Facebook dan). De COVID-vaccins, waaronder ook enkele gentherapieproducten, werken niet. Althans niet zoals de fabrikanten en overheden de bevolking altijd hebben beloofd.

In het Britse Lagerhuis verklaarde Andrew Pollard, de man die AstraZeneca helpt met het ontwikkelen van een COVID-vaccin, deze week dat COVID-vaccins geen groepsimmuniteit kunnen brengen. Gevaccineerden, zei Pollard, worden ook besmet en kunnen het SARS-CoV-2-virus overdragen.

Pollard zei ook dat het af te raden is om met volgende vaccinatiecampagnes te streven naar groepsimmuniteit.

Volgens de AstraZeneca-expert zullen volgende SARS-CoV-2-varianten zich nog veel beter en veel meer verspreiden door en bij gevaccineerden.

Hoewel virussen constant muteren, ook zonder dat zij in aanraking komen met vaccins, lijkt het er nu op dat de ‘vaccins’ zelf zorgen voor meer en snellere mutaties.

De vraag is nu, natuurlijk. Wat nu met al de gevaccineerden die geloven in wat de overheid en de fabrikanten hun hadden beloofd?

Er werd beloofd dat de vaccins bescherming zouden bieden en dat ze de sleutel zouden zijn naar een ‘normale’ vrijheid. Niet dus!

Wereldwijd zijn honderden miljoenen mensen reeds ‘gevaccineerd’ en daarbij lopen velen een hoog risico op ernstige, en soms blijvende, bijwerkingen.

Ondertussen zijn er ook reeds 21.000 vaccindoden gemeld in Europa, volgens EMA-data. Waarvan, naar schatting, 540 in België en 814 in Nederland.

Verantwoordelijkheid voor dit alles zal door iemand moeten worden opgenomen, dat staat buiten twijfel. Wie dat zal zijn hangt af van de bevolking. Een correct geïnformeerde bevolking zal de juiste personen hiervoor de prijs doen betalen.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.