“Nieuwe trend:” Chinese bedrijven exporteren massaal vaccinatiepashouders

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Chinese massaproducenten, vooral bekend door hun producten van lage kwaliteit, exporteren sinds kort miljoenen vaccinatiepashouders naar westerse en Aziatische landen.

De “vaccination certificate holders” worden momenteel als “nieuwe trend” via o.a. internetbedrijf Alibaba aangeboden aan groothandelaars in het buitenland.

Ook in de VS worden zo’n pashouders aangeboden door lokale handelaars maar daar worden ze “Fauci Ouchie” kaarthouders genoemd. Verwijzend naar Anthony Fauci, medisch adviseur van VS-president Joe Biden. De Amerikaanse COVID-tsaar wordt momenteel trouwens ondervraagd door onderzoekscommissies in de VS voor zijn deelname in labexperimenten die hebben geleid tot het SARS-CoV-2-virus, in samenwerking met de Chinese overheid en Chinese onderzoekers.

Trends zoals deze maken het natuurlijk wel lastiger voor zij die zich verzetten tegen de vaccinatieplicht die verschillende overheden graag zouden geïmplementeerd zien.

Anderzijds kan, en zal het hopelijk, mensen in het verzet aanzetten om zelf ook creatief uit de hoek te komen in hun strijd tegen de COVID-dictatuur want de strijd wordt duidelijk op alle vlakken gevoerd. Van politiek tot zakelijk.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.