Arnold Schwarzenegger: Vertrouw Anthony Fauci, “flikker op met jouw vrijheid”

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Afgelopen woensdag maakte Arnold Schwarzenegger, The Terminator Vaccinator, het voor eens en altijd duidelijk. Hij vindt vrijheid maar niets en mensen die geen mondmasker willen dragen zijn gevaarlijke ontkenners.

Tijdens een interview met CNN zei de voormalige gouverneur van Californië dat iedereen moet luisteren naar “experten” zoals Anthony Fauci, medisch adviseur van VS-president Joe Biden. De Amerikaanse COVID-tsaar wordt momenteel trouwens ondervraagd door onderzoekscommissies in de VS voor zijn deelname in labexperimenten die hebben geleid tot het SARS-CoV-2-virus, in samenwerking met de Chinese overheid en Chinese onderzoekers. Daarover sprak Schwarzenegger echter niet.

De zelfverklaarde ‘bicepsexpert’ maande iedereen aan om fysieke afstand te houden, de handen te blijven wassen en om ‘gevaccineerd’ te worden.

Over de vrijheid van weigeraars van mondkapjes zei voormalig  Mr. Olympia: “flikker op met jouw vrijheid […] als je ademt kan je iemand besmetten […] en die kan sterven.

Aan alles komt ooit een einde. Vandaag is dat mijn respect voor de gefaalde en bewust fout geïnformeerde Last Action Hero. De man heeft duidelijk geen probleem met de medische dictatuur in de VS en de rest van de wereld.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.