Medische tirannie: meisje wordt gedwongen tot COVID-gentherapie

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Na het publiceren van het BOC-19-verslag gisteren heb ik besloten om voortaan niet langer het woord “vaccin” te gebruiken voor de COVID-gentherapieproducten. Het zijn, zoals we weten, experimentele producten die nergens zijn goedgekeurd. Vandaar de titel van deze update.

Gisteren werd onderstaande video gedeeld op internet waarin een meisje, naar verluidt in Spanje, wordt gedwongen tot COVID-gentherapie.

Het is duidelijk dat het meisje bang is en het gentherapieproduct niet in haar lichaam wil. Ondanks haar angst en ondanks dat zij geen toestemming geeft dwingen 3 verpleegsters, en een vrouw die mogelijk de moeder is van het meisje, het meisje tot gentherapie.

De reden waarom ik deze video op de VNO Nieuws-website publiceer is omdat ik van mening ben dat de bevolking moet weten hoe medische tirannie werkt, hoe het eruitziet.

Velen beseffen nog steeds niet dat medische tirannie ondertussen een onderdeel is geworden van onze samenleving.

Tirannie aanvaard ik niet en ook niet de onwetendheid daarover. Het is een schande dat dit onze samenleving is de dag van vandaag.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.