Zijn vaccins veilig of niet? WHO-‘experten’ weten het niet.

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

In december 2019, tijdens de eerste weken van de wereldwijde COVID-dictatuur, organiseerde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een speciale bijeenkomst voor vaccinexperten die werken voor of samenwerken met de WHO.

Het thema van de bijeenkomst: vaccinveiligheid.

De bedoeling van de bijeenkomst was om voor eens en altijd duidelijkheid te krijgen over de veiligheid van vaccins in het algemeen en hoe men die veiligheid kan aantonen aan de bevolking, om zo de vaccintwijfelaars te overtuigen.

De gesprekken gingen, voor de WHO, echter al snel de verkeerde kant op. Zo bleek het onmogelijk om op basis van de bestaande data en kennis een consensus te vormen over vaccinveiligheid.

Meer zelfs, er lijkt een consensus te bestaan over het feit dat vaccinveiligheid eigenlijk een mythe is, iets dat men nog nooit echt heeft kunnen aantonen en waarborgen.

Na decennialang vaccins te hebben ontwikkeld en toegediend weet men nog steeds niet hoe men vaccinveiligheid moet vaststellen en hoe vaccins werken waneer, bijvoorbeeld, gevaccineerden ook andere medicijnen nemen.

Er bestaan, volgens de getuigenissen van ‘experten’, eigenlijk geen concrete standaarden waartegen vaccins worden gekeurd want kennis over de werking van vaccins op korte en lange termijn is heel beperkt.

Opmerkelijk is ook hoe de WHO en overheidsdiensten in het openbaar, op TV en tijdens vaccinatiecampagnes, beweren dat vaccins absoluut veilig zijn, terwijl men intern goed genoeg weet dat vaccinveiligheid helemaal niet zeker is.

Zo’n opzettelijke leugens over vaccinveiligheid tonen nog maar eens aan dat de WHO en overheidsdiensten in realiteit niet meer dan reclamebureaus zijn die al te vaak handelen in naam van vaccinfabrikanten. Deze openbare reclamebureaus betalen graag zelf de rekening voor de misleidende reclamecampagnes, met belastinggeld welteverstaan.

Herbekijk hier de WHO-bijeenkomst over ‘vaccinveiligheid’ (klik op CC voor Nederlandstalige ondertiteling):

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.