Waarom investeren in de VNO-nieuwsdienst?

In tegenstelling tot de reguliere kranten en nieuwssites waar men slechts infotainment en eenzijdige berichtgeving brengt aan de lezers en kijkers, brengen we bij VNO nieuws en duiding die uw kennis verruimen en inhoud die historisch relevant is.

Wat voor sommige VNO Nieuws-lezers controversieel is is voor anderen precies wat ze verwachten van een nieuwsdienst die zich bewust onderscheidt van anderen.

Het opbouwen van een professionele nieuwsdienst gaat noodzakelijkerwijs gepaard met een kapitaal.

Er is immers budget nodig voor journalisten die met passie hun werk willen doen. Echter kan niet worden verwacht dat zij gratis werken. Iedereen heeft een woning en rekeningen die moeten betaald worden. Voor hun full-time job mogen zij dus zeker eerlijk vergoed worden.

Maar zoals is geweten werken we bij VNO naar veel meer toe dan enkel artikels. Bij VNO Nieuws willen we ook professionele videoverslagen en nieuwsuitzendingen kunnen aanbieden aan onze lezers en kijkers.

De reguliere pers overspoelt dagelijks ook ons publiek met massa’s misinformatie, desinformatie en onderdrukkende propaganda. Daar moeten we als nieuwsdienst op een professionele manier kunnen op antwoorden.

Het maken van videoverslagen en uitzendingen vereist ook een budget. Apparatuur moet worden aangekocht, locaties voor de productie en de redactie moeten worden gevonden en betaald. Ook moeten we een bekwaam team kunnen betalen om die videoverslagen en uitzendingen te produceren voor onze lezers en kijkers.

Een nieuwsdienst die de echte feiten in uw wereld aan het licht brengt en die het verzet tegen de toenemende dictatuur in Nederland en België een platform geeft kost dus geld.

Daarom startten we op 14 juli met onze crowdfunding. Met de eerste donaties sinds vorige maand hebben we ondertussen deze website kunnen online brengen en de eerste 30 artikels kunnen publiceren.

VNO Nieuws is dus gelanceerd en staat nu op de kaart. Samen met u kunnen we naar de volgende fases gaan om zo onze professionele nieuwsdienst te realiseren.

Steun VNO met een eenmalige of een maandelijkse donatie want onze nieuwsdienst is ook úw nieuwsdienst.

Bezoek onze crowdfundingpagina en deel deze met anderen. Elk bedrag helpt: €5, €10, €20, €50, €100, €250,…

Volg ons ook op Twitter en MeWe.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.