BOC-19: Het Moderna COVID-vaccinonderzoek is wetenschappelijk waardeloos

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

BOC-19/CEC19 – Bij het ontwikkelen van medicijnen, inclusief vaccins, komt er een moment dat deze ook moeten worden getest op mensen. Zonder zo’n tests kan nooit worden achterhaald of de medicijnen ook effectief werken, hoe ze werken en welke effecten ze met zich meebrengen na toediening.

Het testen op mensen van een COVID-vaccin is bij de Moderna-studie compleet fout gelopen, zo blijkt.

Het testen op mensen gebeurt doorgaans door gebruik te maken van twee groepen. Een groep deelnemers krijgt het medicijn toegediend, een andere groep krijgt een placebo toegediend.

Bij het Moderna-onderzoek werd deze fase bewust gemanipuleerd door Moderna zelf.

In de Amerikaanse stad Lenexa, in de staat Kansas, nemen zo’n 650 vrijwilligers reeds maanden deel in het vaccinonderzoek van Moderna.

Oorspronkelijk waren er tijdens het onderzoek twee groepen volgens Moderna. Een groep kreeg het experimentele vaccin toegediend en een andere groep een placebo [1].

Maanden na de start van het onderzoek kreeg Moderna van de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) een goedkeuring voor noodgebruik van het experimentele vaccin. Het vaccin zelf werd en is nog niet erkend als een afgewerkt medicijn.

Meteen na het krijgen van deze tijdelijke goedkeuring door de FDA belde het onderzoeksteam van Moderna, Johnson County Clin-Trials in Kansas, alle deelnemers op.

Het onderzoeksteam liet weten dat de deelnemers die het placebo hadden gekregen nu ook het vaccin konden toegediend krjgen.

Een meerderheid, zo blijkt, stemde toe.

Doordat die meerderheid werd gevaccineerd hebben die placebogroep en de data die daarmee worden verzameld geen enkele wetenschappelijke waarde meer.

De verschillen die zouden bestaan tussen de twee groepen kunnen niet worden aangetoond op een wetenschappelijke manier want er zijn nu geen twee groepen meer.

Met andere woorden, Moderna heeft het COVID-vaccinonderzoek en de data gemanipuleerd en in het geval van de data misschien zelfs vervalst.

Het experimentele Moderna-vaccin wordt ook in België toegediend. In Europa zijn honderden, misschien zelfs duizenden, mensen ondertussen overleden nadat dit ‘mRNA-vaccin’ bij hun werd toegediend, volgens data van het EMA (European Medicines Agency) [2].

 

1. NPR: Moderna And Pfizer Vaccine Studies Hampered As Placebo Recipients Get Real Shot: https://www.npr.org/sections/health-shots/2021/02/19/969143015/long-term-studies-of-covid-19-vaccines-hurt-by-placebo-recipients-getting-immuni

2. EMA: COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414): https://dap.ema.europa.eu/analyticsSOAP/saw.dll?PortalPages&PortalPath=%2Fshared%2FPHV%20DAP%2F_portal%2FDAP&Action=Navigate&P0=1&P1=eq&P2=%22Line%20Listing%20Objects%22.%22Substance%20High%20Level%20Code%22&P3=1+40983312

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.