Soros en Gates kopen COVID-testbedrijf. Is er meer aan de hand?

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Op 19 juli, dit jaar, liet de Open Society Foundations, opgericht door George Soros, weten dat het een nieuw bedrijf heeft opgericht, Global Access Health (GAH). GAH kwam tot stand in samenwerking met de Bill & Melinda Gates Foundation.

“De groep [GAH] heeft de overname gefinancierd van Mologic Ltd, een toonaangevende innovator in de ontwikkeling van laterale stromings- en snelle diagnostische technologieën, waaronder tests die kunnen helpen bij de bestrijding van tropische ziekten zoals dengue, bilharzia en rivierblindheid, evenals voor COVID-19,” liet men weten in een persbericht.

Mologic werd gekocht voor 41 miljoen dollar volgens Forbes.

41 miljoen dollar is nu niet een bedrag dat George Soros of Bill Gates niet elk zelf op tafel kunnen leggen. Beide zijn immers miljardairs.

Wat de echte bedoeling is van de aankoop van Mologic en de samenwerking tussen Soros en Gates, daar kan men al snel verschillende theorieën over formuleren. Het feit is wel dat iemand grof geld zal gaan verdienen in 2022.

Temeer omdat, amper twee dagen na het persbericht van de Open Society Foundations, de Amerikaanse CDC liet weten dat vanaf 1 januari 2022 de PCR-test niet langer zal aanvaard worden om SARS-CoV-2 op te sporen bij mensen.

Soros is gekend voor zijn enorm politiek netwerk in vele landen, anderzijds staat Gates bekend voor zijn enorm netwerk in de bedrijfswereld, inclusief in de farma-industrie.

Deze combinatie zou het mogelijk kunnen maken voor Soros en Gates om de gehele COVID-testmarkt te domineren waardoor een wereldwijd monopolie zou kunnen ontstaan. Zo’n monopolie is dan jaarlijks al snel tientallen miljarden dollar waard, zowel in omzet als winst.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.