Belgische regering koopt COVID Novavax-vaccin, West-Australische regering noemt dit vaccin “vergif”

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Het is al lang geen geheim meer dat volgens de West-Australische regering minstens drie COVID-vaccins “vergif” zijn. Het woord “vergif” is een letterlijk citaat uit een officieel overheidsdocument.

Dat overheidsdocument, AUTHORISATION TO SUPPLY OR ADMINISTER A POISON [SARS-COV-2 (COVID-19) VACCINE] (No. 1) 2021, werd op 18 februari 2021 ondertekend door Dr. Andrew Robertson, Chief Health Officer voor de West-Australische regering. Daarin verklaarde hij dat het AstraZeneca-vaccin, het Novavax-vaccin en het Pfizer-vaccin mogen voorzien en toegediend worden onder een autorisatie voor noodgebruik in West-Australië.

Ondanks het feit dat we het hier hebben over “vergif” heeft de Belgische regering een deal gesloten, via de EU, met Novavax. De EU zal 200 miljoen ‘vaccins’ aankopen.

Het zogenaamde ‘vaccin’ van Novavax is in geen enkel land erkend als een medicijn. Bovendien heeft Novavax nog nergens een goedkeuring aangevraagd voor hun ‘COVID-vaccin.’ Ze hebben nog geen aanvragen ingediend omdat hun onderzoeken nog helemaal niet zijn afgerond. Net zoals dat het geval is bij alle andere ‘COVID-vaccins.’

We spreken dus ook in het geval van het Novavax-vaccin over een experimenteel ‘vaccin’ (of een experimenteel “vergif”).

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.