Deze infografiek bevestigt dat de regering een relatie van misbruik en geweld met u heeft

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door onze donateurs tijdens de lopende VNO crowdfunding. Wenst u meer artikels en uiteindelijk ook video’s en uitzendingen? Ga naar onze crowdfundingpagina en doe mee. €5, €10, €20, €50, €100, €250,… Elk bedrag maakt het verschil!

Dat er iets ernstig fout loopt in de samenleving sinds maart 2020 weten de meeste mensen ondertussen wel, hoewel velen terughoudend zijn om dit openlijk toe te geven.

Volgens een infografiek van het Workplace Mental Health Institute (WMHI), een organisatie die bedrijven helpt bij het creëren van een gunstige werkplek op vlak van mentale gezondheid, is die terughoudendheid te wijten aan de realtie die de regering met de bevolking heeft.

WMHI is een invloedrijke organisatie. Voor de adviezen van WMHI betalen bedrijven zoals American Express, Roche en LEGO graag een prijs.

De infografiek “Abusive Relationship” van WMHI omschrijft hoe men een relatie van misbruik en geweld kan herkennen. Zowel tussen partners, vrienden en familieleden als op de werkplek of vanuit de overheid.

De infografiek vat in 15 punten samen wat een relatie van misbruik en geweld inhoudt. Het zal u misschien verbazen dat we in alle 15 punten de huidige houding van de regeringen in Nederland en België kunnen herkennen.

1. Verhindert u om vrienden en familie te zien

Sinds de ‘lockdowns’ van maart 2020 maken de regeringen het u inderdaad moeilijk om vrienden en familieleden te zien. Kunstmatige ‘bubbels’ werden uitgevonden en afgedwongen, die bovendien totaal geen wetenschappelijke basis hebben. Duizenden ouderen zijn eenzaam overleden in rusthuizen waar ook de zorg werd teruggeschroefd.

2. Laat u niet buitengaan zonder toestemming

Tijdens diezelfde ‘lockdowns’ had men toestemming nodig om zich in het openbaar te begeven, ook een avondklok werd ingevoerd. Tot op vandaag zijn er nog steeds beperkende maatregelen, inclusief ‘coronabewijzen’, en in verschillende landen zegt de regering nog steeds dat minderjarigen en 65-plussers binnen moeten blijven.

3. Zegt u wat u moet dragen

Wereldwijd hebben regeringen het dragen van mondmaskers verplicht, hoewel ook dat niet is gebaseerd op wetenschap. In verschillende landen en staten is die plicht ondertussen gestopt maar in minstens evenveel landen is die vermeende plicht nog steeds van kracht. Sommige landen dwingen de bevolking om ook gezichtsschermen te dragen.

4. Controleert uw telefoon of emails

Via onder andere COVID-apps en coronapaspoorten willen regeringen de controle nemen over uw leven.

In de VS wordt door de Democratische Partij opgeroepen om telecom- en sociale mediabedrijven de berichten van gebruikers te laten scannen, om zo “misinformatie [en desinformatie] over vaccins te verdrijven.

5. Beheert de financiën, of laat u niet toe om te werken

Door de ‘lockdowns’, die niet gebaseerd zijn op wetenschap, zijn honderdduizenden mensen hun bedrijf of job verloren waardoor zij moesten terugvallen op financiële steun van de overheid.

Regeringen, in samenwerking met centrale en private banken, werken nu aan een universeel basisinkomen en digitale munten, met de bedoeling deze te koppelen aan een persoon z’n vaccinatiestatus maar ook aan z’n sociaal en CO2-krediet.

6. Beslist wat u leest, bekijkt en zegt

In samenwerking met regeringen censureren o.a. sociale mediabedrijven de inhoud van berichten, posts, tweets en video’s. Reguliere kranten en TV-programma’s bieden informatie aan dat in lijn is met het beleid van regeringen. Andersdenkenden en hun visies worden niet aan het publiek voorgesteld.

7. Controleert alles wat u doet

Regeringen controleren uw inkomsten en uitgaven. Belastingen worden vooraf afgehouden van uw loon en vooral met digitale betalingen is het voor de regeringen heel eenvoudig om te achterhalen wat u koopt of waarvoor u betaalt.

Banken blokkeren, op basis van het regeringsbeleid, bepaalde overschrijvingen van hun klanten (ik heb dit persoonlijk kunnen ervaren met Record Bank in Gent in 2012-2013). Banken moeten voor de overheid achterhalen wat het doel is van bepaalde overschrijvingen.

Tijdens de ‘lockdowns’ moest/moet men kunnen aantonen waarom men zich op een bepaalde plaats bevindt.

Het dragen van mondmaskers wordt, vaak hardhandig, afgedwongen en het niet naleven van de draagplicht wordt bestraft met boetes.

In supermarkten en op openbare plaatsen bestond/bestaat er éénrichtingsverkeer voor klanten en voetgangers.

Onder (lichte) dwang probeert men COVID-tests en COVID-vaccins te verplichten, daarmee wordt ook uw (on)gezondheid gecontroleerd door de overheid.

Bepaalde posts op sociale media waar de regering het niet mee eens is kunnen resulteren in een bezoek van de lokale politie. Genoeg beelden zijn daarover beschikbaar online.

8. Straft u voor het overtreden van de regels maar de regels veranderen steeds

Zij die geen mondmasker dragen, een avondklok negeren of een ‘bubbelgrootte’ niet navolgen werden/worden beboet.

Maatregelen worden ingevoerd die op elk moment kunnen veranderen waardoor er verwarring ontstaat bij de bevolking. COVID-tests zijn eerst verplicht en dan weer niet, terwijl politici en diplomaten vrijgesteld zijn van zo’n tests.

9. Zegt u dat het voor uw eigen welzijn is (en “je doet het voor een ander”) en dat men het beter weet dan u

Regeringen schuiven ‘experten’ naarvoor die, naar verluidt, beter weten dan uzelf wat goed voor u is, ook wanneer het uw gezondheid betreft. Ongeacht of deze ‘experten’ er compleet naast zitten met hun berekeningen en interpretaties.

COVID-vaccins worden aangesmeerd alsof het wondermiddelen zijn, hoewel de ‘gevaccineerden’ evenveel kans hebben om ‘besmet’ en ziek te worden.

10. Staat u niet toe om iets in vraag te stellen

Zij die de regels en verhaallijnen niet volgen of niet geloven, of in vraag stellen, worden als gevaarlijke ‘complotdenkers’ en ‘antivaxxers’ beschouwd.

11. Zegt u dat u gek bent en dat niemand u gelooft

‘Complotdenkers’ worden geridiculiseerd. Men beweert dat ze gek en antiwetenschap zijn. Men laat uitschijnen dat ‘complotdenkers’ en ‘antivaxxers’ slechts een klein groepje zijn waar niemand naar luistert.

12. Beledigt u of nagelt u aan de schandpaal omdat u dom en egoïstisch bent

Andersdenkenden worden omschreven als “een gevaar voor de maatschappij” door de regeringen en door de reguliere pers. Andersdenkenden worden als gekken, ‘wappies’, ‘covidioten’, ‘complotdenkers’ en ‘antivaxxers’ bestempeld.

Zij die niet wensen gevaccineerd te worden met COVID-‘vaccins’, ‘vaccins’ die de West-Australische regering letterlijk als “vergif” beschouwt, of die geen fysieke afstand willen houden bestempelt men als egoïstisch.

13. Manipuleert u psychologisch, stelt uw geheugen in vraag, doet u aan uzelf twijfelen

Regeringen creëren een voortdurende staat van angst in de samenleving en zorgen voor verwarring met opzettelijk tegenstrijdige verklaringen in de pers. Iedereen wordt geacht voortdurend bang te zijn, er wordt hoop geven met ‘vaccins’ die uiteindelijk niet efficiënt blijken te zijn. De maatregelen moeten opnieuw worden aangescherpt, zegt men. De hoop is van korte duur en de frustratie neemt toe bij de bevolking.

Zij die in 2020 waarschuwden voor COVID-paspoorten werden als ‘complotdenkers’ bestempeld (zo’n paspoorten zouden er nooit komen, zei de overheid), vandaag zijn zij ‘complotdenkers’ omdat ze de bestaande COVID-paspoorten aanvechten.

14. Verwerpt uw opinies

De meningen van andersdenkenden worden als niet relevant beschouwd door de regeringen want die andere meningen brengen de rest van de bevolking op andere ideeën, wat het wanbeleid onderuit kan halen.

15. Speelt het slachtoffer. Als iets fout gaat is het allemaal uw schuld.

De regeringen beweren dat hun beleid niet werkt omdat andersdenkenden, ‘complotdenkers’, niet willen meewerken.

Als het aantal ‘besmettingen’ opnieuw stijgt is dat de schuld van de ‘wappies’ en niet omdat de ‘lockdowns’ op zich en de ‘vaccins’ niet efficiënt zouden zijn. Hoewel het tegendeel daarvan reeds lang is bewezen.

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.